Prognoza meteo 26 mai: Vreme rece cu ploi și grindină

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 26 mai anunță precipitații abundente
Prognoza meteo 26 mai anunță precipitații abundente

Ziua de 26 mai vine cu o atenționare meteorologică de ploi, în cea mai mare parte a țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. Astăzi vremea se anunță închisă, cu precipitații însemnate cantitativ.

Marți se anunță o vreme rece. Prognoza meteo 26 mai anunță că în majoritatea regiunilor cerul va fi acoperit și va ploua, iar în zona montană sunt posibile vijelii și căderi de grindină.  Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade şi cele minime între 7 și 14 grade.

Prognoza meteo 26 mai aduce vreme rece cu multe precipitații în toată țara
Prognoza meteo 26 mai aduce vreme rece cu multe precipitații în toată țara
  • După cum arată prognoza meteo 26 mai, vremea va fi în general instabilă, iar în special în jumătatea de vest a țării și ușor mai rece decât în mod obișnuit pentru această dată.
  • Prognoza meteo 26 mai anunță că în vest, centru și nord și local în restul teritoriului, temporar vor fi înnorări accentuate, ploi ce vor avea și caracter de aversă, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, posibil cu aspect de vijelie.
  • Pe spații mici, potrivit datelor din prognoza meteo 26 mai, se vor cumula cantități de apă mai însemnate și izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 28 de grade, iar cele minime între 7 și 14 grade.
  • În Maramureș, Crișana, Transilvania, jumătatea de vest a Munteniei și local în nordul Moldovei, în Oltenia și in zonele de munte, conform datelor din prognoza meteo 26 mai, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată.
  • Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descarcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat chiar vijelii și căderi de grindină. Cantitătile de apă vor depasi local 15...20 l/mp si pe spatii mici 30...40 l/mp, potrivit datelor din prognoza meteo 26 mai.
  • Prognoza meteo 26 mai, anunță că în cursul zilei va mai ploua cu precădere în nordul și centrul teritoriului, precum și în zonele de deal și munte, iar cantitătile de apă vor depăși pe arii restrânse 25 l/mp.

Prognoza meteo 26 mai - în București

În București, prognoza meteo 26 mai anunță că cerul va avea înnorări temporare și trecător vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat ziua, dar va slăbi în intensitate noaptea. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo 26 mai aduce vreme rece cu multe precipitații în toată țarafoto: Click!
Prognoza meteo 26 mai aduce vreme rece cu multe precipitații în toată țarafoto: Click!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net