Prognoza meteo 26 iulie: Săptămâna se încheie cu vreme caniculară

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 26 iulie ne spune că și astăzi va fi deosebit de cald în majoritatea regiunilor
Prognoza meteo 26 iulie ne spune că și astăzi va fi deosebit de cald în majoritatea regiunilor

Prognoza meteo 26 iulie estimează că vremea va fi însorită și va continua să se încălzească în majoritatea regiunilor țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. În București vremea va fi frumoasă, iar temperaturile vor marca o creștere ușoară.

Duminică vremea va fi mai caldă decât în ziua precedentă. Prognoza meteo 26 iulie anunță că în majoritatea regiunilor cerul va fi senin și nu vor exista șanse de precipitații. Temperaturile maxime vor fi în creștere față de ziua precedentă, se vor încadra între 30 și 36 de grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile se mențin ridicate
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile se mențin ridicate
  • În Dobrogea și în Bărăgan urmează încă o zi însorită, cu vânt mai activ la malul mării. Tot pe litoral valorile termice rămân sub 30 de grade; în rest va fi foarte cald, conform datelor din prognoza meteo 26 iulie.  
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 26 iulie, în Moldova sudică și în nordul Munteniei va fi din nou exagerat de cald. La amiază se vor înregistra 35-36 de grade. Cerul va fi senin toata ziua.
  • În jumătatea nordică a Moldovei temperaturile scad puțin în nordul extrem; în rest vom avea caniculă și disconfort termic foarte ridicat. Spre seară, îndeosebi în zonele mai înalte, se-adună norii și vor aduce averse, cu fulgere și vânt nervos, conform datelor din prognoza meteo 26 iulie.  
  • Prognoza meteo 26 iulie anunță că șansele de ploaie cresc și în vestul țării, tot la apropierea serii. Până atunci vom avea de suportat temperaturi foarte ridicate și stres termic accentuat. Maximele ajung la 36, poate 37 de grade.
  • Căldură mare și în centrul României. Vom avea între 33 si 35 de grade și îndeosebi spre seară vor veni averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului. Nu este exclus să cadă grindină, după cum arată prognoza meteo 26 iulie.
  • La munte, vremea va fi in general frumoasa, iar instabilitatea atmosferica va creste dupa pranz. Pe seară, vor veni averse însoțite de fulgere și de vânt. Cresc șansele de grindină iar cantitățile de apă pot fi mai înseminate, după cum arată prognoza meteo 26 iulie.
  • La mare, vremea va fi frumoasă și caldă, iar cerul mai mult senin. Apa mării se mai încălzește și va ajunge la valori de până la 20 de grade, după cum arată prognoza meteo 26 iulie.

Prognoza meteo 26 iulie - în București

  • În București, prognoza meteo 26 iulie anunță că nu se modifică nimic. Cerul rămâne senin, maxima ajunge din nou la 36 de grade și atmosfera devine sufocantă.
  • Mâine dimineață termometrele vor indica în jur de 19 grade în centrul orașului, dar la periferie temperatura va coborî spre 15 grade Celsius, după cum arată prognoza meteo 26 iulie.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net