Prognoza meteo 26 august: Temperaturile sunt în creștere miercuri și va fi vreme frumoasă în toată țara

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 26 august anunță vreme însorită în toată țara
Prognoza meteo 26 august anunță vreme însorită în toată țara

Prognoza meteo 26 august estimează că temperaturile vor continua să crească și vom avea vreme frumoasă în toată țara. Pe seară, cu totul izolat și în cantități mici ar putea să plouă la munte, în nord și în nord-vest. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Prognoza meteo 26 august anunță că, miercuri, două trei ploi pot să vină în nord și la munte dar pe suprafețe foarte mici. În București, maxima termică va ajunge pâna la 30 de grade și va continua să se încălzească.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile se mențin ridicate
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile se mențin ridicate
  • Prognoza meteo 26 august anunță că vremea se va menține în general frumoasă și ușor mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.
  • După cum arată prognoza meteo 26 august, cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări, mai ales după-amiaza și seara, în zonele montane și în regiunile nordice, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice.
  • Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 30 de grade, iar cele minime între 11 și 16 grade, după cum arată prognoza meteo 26 august.
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 26 august, în Dobrogea și în Bărăgan atmosfera va fi însorită pe tot timpul zilei. Vântul nu va pune probleme și va sulfa cel mult moderat. Se încălzește ușor față de ieri, maximele ajung la 28 de grade.
  • La munte, miercuri se anunta vreme bună însă după-amiază și seara, se vor semnala averse slabe pe spații destul de mici, în masivele nordice-nord-vestice și cu totul izolat în rest, potrivit datelor din prognoza meteo 26 august.
  • Conform datelor din prognoza meteo 26 august, pe litoral vremea va fi în general frumoasă, iar vântul va sufla cel mult moderat. Temperatura aerului va ajunge până la 28 de grade astăzi.

Prognoza meteo 26 august – în București

  • Prognoza meteo 26 august anunță că în Bucuresti, cerul va fi senin până la sfârșitul săptămânii. Nu vor exista precipitații, iar vântul va sufla între slab și moderat.
  • Vremea va deveni călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Maxima termică va fi de 30 de grade iar presiunea atmosferică se apropie de normal, potrivit datelor din prognoza meteo 26 august.
  • Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net