Prognoza meteo 25 noiembrie: Vremea rece cu ploi și ninsori

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 25 noiembrie anunță că vremea va fi într-o continuă răcire
Prognoza meteo 25 noiembrie anunță că vremea va fi într-o continuă răcire

Prognoza meteo 25 noiembrie estimează că vremea va fi mai rece decât ar fi normal la această dată în majoritatea regiunilor. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Prognoza meteo 25 noiembrie anunță că, în Capitală cerul va fi acoperit de nori și va ploua. Și vântul se întețește, iar în a doua parte a zilei poate atinge la rafală viteze de 50-55 Km/h.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că precipitațiile nu vor înceta
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că precipitațiile nu vor înceta
  • Prognoza meteo 25 noiembrie anunță că vremea se va menține în general închisă, cu un regim termic ce se va situa în jurul normelor caracteristice acestei date, exceptând Dobrogea unde va fi ușor mai ridicat.
  • Prognoza meteo 25 noiembrie anunță că cerul va fi noros și va ploua în cea mai mare parte a țării, iar în sud și est se vor cumula cantități de apă mai însemnate.
  • După cum arată prognoza meteo 25 noiembrie, în zonele montane se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar în sudul și estul Transilvaniei, precum și în Moldova, trecător vor fi precipitații mixte.
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 25 noiembrie, izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul țării și la munte.
  • Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 12 grade, ușor mai ridicate în sud-estul extrem; minimele termice vor fi cuprinse între -1 și 10 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 25 noiembrie.
  • Conform datelor din prognoza meteo 25 noiembrie, trecător și izolat, precipitații mixte vor fi și în zonele deluroase din restul teritoriului. În sudul și sud-estul țării se vor acumula cantități de apă ce pot atinge pe arii restrânse 15-20 l/mp.
  • Precipitații, local mai abundente, se vor semnala și pe parcursul zilelor următoare, conform datelor din prognoza meteo 25 noiembrie,
  • La munte, potrivit datelor din prognoza meteo 25 noiembrie, vor fi mai ales ninsori, iar în Transilvania și în Subcarpații Modovei se vor semnala precipitații mixte. Vântul va fi intens în sud-est și la munte pe creste iar la amiază vom avea între 4 și 12 grade. Izolat cantitățile de apă vor fi însemnate și poate să apară poleiul.

Prognoza meteo 25 noiembrie – în București

  • Prognoza meteo 25 noiembrie anunță că miercuri, în București, vremea se va menține în general închisă și temporar va ploua.
  • Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de 3…4 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 25 noiembrie.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că precipitațiile nu vor încetafoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că precipitațiile nu vor încetafoto: Click!
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net