Prognoza meteo 25 iulie: Nici astăzi nu scăpăm de caniculă

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 25 iulie anunță că vremea se menține caniculară și astăzi
Prognoza meteo 25 iulie anunță că vremea se menține caniculară și astăzi

Prognoza meteo 25 iulie estimează că vremea va fi însorită mai ales în zonele de sud și sud-est ale țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. În București se va menține caniculară, fără precipitații.

Sâmbătă vremea va fi călduroasă. Prognoza meteo 25 iulie anunță că sudul țării, mai ales în județele Constanța și Tulcea cerul va fi senin și se vor înregistra temperature de peste 34 de grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasă
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasă
  • Vremea va fi călduroasă, caniculară în orele amiezii în cea mai mare parte a țării, când indicele temperatură-umezeală ITU va atinge și depăși pragul critic de 80 de unități, mai ales în zonele de câmpie și podiș, potrivit datelor din prognoza meteo 25 iulie.
  • Prognoza meteo 25 iulie anunță că cerul va fi mai mult senin, exceptând zona montană unde, mai ales după-amiaza, vor fi înnorări temporar accentuate și, pe arii restrânse, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.
  • În restul teritoriului, potrivit datelor din prognoza meteo 25 iulie, astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 29 de grade pe litoral și 38 de grade, local, în vestul și sud-vestul țării.
  • Valorile termice vor ajunge la minime ce se vor încadra între 15 și 25 de grade, mai coborâte în depresiuni, spre 10 grade în estul Transilvaniei, potrivit datelor din prognoza meteo 25 iulie.
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 25 iulie, la munte vremea va fi în general frumoasă, iar instabilitatea atmosferica va crește după prânz. Pe înserat vor veni averse însoțite de fulgere și de vânt. Cresc șansele de grindină iar cantitățile de apă pot fi mai însemnate.
  • Pe litoral, vremea va fi frumoasă și caldă, iar cerul mai mult senin. Apa mării se mai încălzește și ea și va avea pânp la 20 de grade. La lăsarea nopți apar ploile și aici, după cum arată prognoza meteo 25 iulie.

Prognoza meteo 25 iulie – în București

  • În București, prognoza meteo 25 iulie anunță că vremea se va menține caniculară în orele amiezii, când temperatura maximă va fi de 36…37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală ITU va atinge pragul critic de 80 de unități.
  • Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 20…21 de grade, mai scăzută la periferia orașului, până spre 18 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 25 iulie.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net