Prognoza meteo 24 martie: Înnorări temporare și ploi doar în centru și nord

Ultima actualizare:
Astăzi ploile se mai răresc, dar vor persista norii pe toată suprafața teritoriului
Astăzi ploile se mai răresc, dar vor persista norii pe toată suprafața teritoriului

Potrivit datelor din prognoza meteo 24 martie, joi va fi tot frig și vreme mohorâtă. Se anunță ninsori la munte; lapoviță în nordul Moldovei, estul Transilvaniei și în subcarpați, ploi în rest. Vântul va sufla tare în est și sud-est. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Joi se răcește și temperatura maximă nu va mai depăși 11 grade - o valoare sub normalul acestei perioade. Cerul va fi noros, va ploua și vântul va avea unele intensificări.

În următoarele două zile vremea începe se să încălzească și ploile se răresc
În următoarele două zile vremea începe se să încălzească și ploile se răresc
  • Joi va fi tot frig și vreme mohorâtă. Se anunță ninsori la munte; lapoviță în nordul Moldovei, estul Transilvaniei și în subcarpați, ploi în rest. Vântul va sufla tare în est și sud-est.
  • În nordul Transilvaniei și în Maramureș precipitațiile se răresc și e posibil să zărim și soarele. Maximele, în scădere față de ieri, se opresc la 7…8 grade, iar noaptea ne aduce valori negative, de -1…-2 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 24 martie. În vestul țării găsim mulți nori; câteva ploi, îndeosebi la începutul zilei și vânt cu intensificări. Temperaturile scad și aici, dar chiar și așa se vor situa peste mediile perioadei: dupa prânz vom avea 8…9 grade.
  • În vestul țării cerul va fi variabil în prima parte a zilei dar către seară se strâng norii și va ploua noaptea. Vremea se va încălzi ușor. În ținuturile centrale așteptăm mulți nori și ploi cam peste tot.
  • În centrul României temperaturile scad, apar precipitații pe zone vaste, iar la munte se anunță ninsori. Vremea urâtă se anunță și în ținuturile sudice. Vântul va fi activ, iar peste nopte vor cadea precipitații mixte. Astăzi maximele se vor opri la 5…6 grade.
  • La munte, joi va ploua pe arii extinse în Munții Banatului, în Carpații Meridionali și în cei Orientali, unde se vor cumula peste 20 l/mp. În rest vor fi ploi slabe cantitativ iar în Carpații Meridionali, la peste 1700 m altitudine, vor fi și lapovițe și ninsori. Vântul se va înteți pe crestele înalte și temperatura aerului va fi în scădere ușoară.

Prognoza meteo 24 martie – în București

  • În București, prognoza meteo anunță că joi se răcește și temperatura maximă nu va mai depăși 10 grade - o valoare sub normalul acestei perioade. Cerul va fi noros, va ploua și vântul va avea unele intensificări.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    În următoarele două zile vremea începe se să încălzească și ploile se rărescfoto: Click!
În următoarele două zile vremea începe se să încălzească și ploile se rărescfoto: Click!
image
image
image
image
image
image
Fontana di Trevi FOTO Shutterstock jpg
image 2020 10 8 24339294 0 carte identitate jpg
naufragiu grecia jpg
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
scortisoara jpeg
chili pepper 1783761 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net