Prognoza meteo 24 iunie: Vreme închisă, cu ploi în vest și soare în est

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 24 iunie anunță că vor cădea precipitații în jumătatea de vest a țării
Prognoza meteo 24 iunie anunță că vor cădea precipitații în jumătatea de vest a țării

Ziua de 24 iunie vine cu vreme în general instabilă în vestul, centrul și nordul țării, precum și la munte. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. Astăzi vremea se anunță mai rece decât precedenta.

Miercuri se anunță o vreme închisă. Prognoza meteo 24 iunie anunță că în majoritatea regiunilor cerul va fi acoperit, iar în zona montană sunt posibile câteva precipitații. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 29 de grade şi cele minime între 10 și 16 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termic
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termic
  • După cum arată prognoza meteo 24 iunie, vremea va fi în general instabilă în vestul, centrul și nordul țării, precum și la munte, unde cerul va avea înnorări temporar accentuate.
  • Pe arii relativ extinse, mai ales după-amiaza și în prima parte a nopții, se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, potrivit datelor din prognoza meteo 24 iunie.
  • În restul teritoriului, potrivit datelor din prognoza meteo 24 iunie, vremea va fi în general frumoasă, cerul va fi variabil, dar spre seară și în cursul nopții vor fi fenomenele specifice instabilității atmosferice, pe spații restrânse în Oltenia, Moldova și în zona subcarpatică a Munteniei.
  • Prognoza meteo 24 iunie anunță că vor fi condiții de grindină și izolat se vor înregistra cantități de apă însemnate. Valorile termice diurne vor marca o scădere accentuată față de ziua precedentă în Câmpia și Dealurile de Vest, unde vor ajunge să caracterizeze o vreme răcoroasă pentru această dată
  • În restul teritoriului temperaturile se vor menține apropiate de limitele normale ale acestei perioade. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 29 de grade, iar minimele termice vor fi cuprinse în general între 10 și 16 grade, conform datelor meteorologice din prognoza meteo 24 iunie.

Prognoza meteo 24 iunie - în București

  • În București, prognoza meteo 24 iunie anunță că vremea se va menține frumoasă și apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil la senin, dar se va înnora treptat spre sfârșitul intervalului.
  • Vântul va sufla slab până la moderat, potrivit datelor din prognoza meteo 24 iunie. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.
  • Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net