Prognoza meteo 23 mai: Vremea se menține frumoasă, dar pe alocuri va ploua

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 23 mai aduce vreme caldă
Prognoza meteo 23 mai aduce vreme caldă

Prognoza meteo 23 mai estimează că vremea se va ameliora în majoritatea regiunilor țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. În București vremea se va mai încălzi dar mercurul din termometre va urca cu doar câteva grade.

Sâmbătă vremea vremea va fi mai frumoasă decât în ziua precedentă. Prognoza meteo 23 mai anunță că în majoritatea regiunilor cerul se va însenina și doar pe arii restrânse va mai ploua. Temperaturile maxime, în creștere față de ziua precedentă, se vor încadra între 25 și 29 de grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme caldă dar capricioasă
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme caldă dar capricioasă
  • Prognoza meteo 23 mai anunță că vremea va rămâne caldă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 29 de grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între 11 și 15 grade.
  • În jumătatea de vest a țării, potrivit datelor din prognoza meteo 23 mai gradul de instabilitate atmosferică se va accentua treptat. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.
  • Izolat cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și va cădea grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar manifestări specifice instabilității atmosferice se vor semnala izolat, potrivit datelor din prognoza meteo 23 mai.
  • După cum arată prognoza meteo 23 mai, la munte cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi după-amiaza şi noaptea, când local în Carpaţii Occidentali şi izolat în rest vor fi averse şi descărcări electrice.
  • Izolat cantităţile de apă vor depăşi 10...15 l/mp şi va cădea grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate, mai ales în timpul averselor. Valorile termice se vor menţine ridicate şi vor caracteriza o vreme caldă, potrivit datelor din prognoza meteo 23 mai.

Prognoza meteo 23 mai – în București

În București, prognoza meteo 23 mai anunță că vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara și noaptea, dar condițiile de averse vor fi reduse. Vântul va sufla în general moderat ziua, iar noaptea va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 14…15 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme caldă dar capricioasăfoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme caldă dar capricioasăfoto: Click!
image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net