Prognoza meteo 23 februarie: Săptămâna începe cu vreme închisă și ploi

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 23 februarie spune că vremea se răcește
Prognoza meteo 23 februarie spune că vremea se răcește

Prognoza meteo 23 februarie anunță că vremea va fi un pic mai rece decât ziua precedentă. Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. Prognoza meteo 23 februarie: în București cerul va fi noros și se vor semnala averse de ploaie. Dacă plecați la drum, aveți grijă să nu uitați umbrela!

Luni vom avea parte de o ușoară scădere de temperatură. În prima parte a zilei, în majoritatea regiunilor pe cer se vor zări nori. Vântul va avea unele intensificări, mai ales în zonele intracarpatice. Temperaturile maxime se vor încadra între 7-8 grade în depresiuni şi între 9-10 grade în celelalte regiuni.

Prognoza meteo ne arată că nu vom scăpa de ploi
Prognoza meteo ne arată că nu vom scăpa de ploi
  • Meteorologii ne anunță că începem săptămâna cu vreme închisă şi ploi, în general slabe cantitativ, pe arii relativ extinse în jumătatea de vest a teritoriului şi pe spaţii mai restrânse în rest.
  • Prognoza meteo 23 februarie spune că în zona montană precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi, trecător, ninsoare, iar vântul ca crește în intensitate pe crestele montane dar şi pe litoral. Temperaturile rămân mai ridicate decât cele normale, cu valori maxime de la 8 grade în nordul Moldovei până la 9-10 grade în Dobrogea și sud-estul Munteniei.

Prognoza meteo 23 februarie - în București

  • Și bucureștenii vor avea parte la începutul săptămânii de vreme mohorâtă, dar caldă pentru această perioadă calendaristică. Dimineață, cerul va fi senin, dar treptat se va înnora și vor cădea ploi, neânsemnate cantitativ. Va ploua slab, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 10-11 grade, iar temeperatura minimă se va încadra între 2 și 3 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo ne arată că nu vom scăpa de ploifoto: Click!
Prognoza meteo ne arată că nu vom scăpa de ploifoto: Click!
image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net