Prognoza meteo 22 iunie: Valorile termice vor fi în creștere

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 22 iunie vremea începe să se încălzească
Prognoza meteo 22 iunie vremea începe să se încălzească

Vremea va fi în general frumoasă şi va continua să se încălzească.

Cerul va fi senin, iar precipitații se vor semnala în jumătatea de nord a țări. În celelalte regiuni șansele de precipitații sunt reduse. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme frumoasă cu cer însorit
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme frumoasă cu cer însorit

Luni se anunță temperaturi în creștere. Prognoza meteo 22 iunie pe regiuni, arată astfel:

  • În Banat: maximele se vor situa în jur de 29-30 de grade, iar minime de aproximativ 15-16 grade. Instabilitatea atmosferică va fi pronunțată. Probabilitatea de apariție a fenomenelor asociate instabilității atmosferice va crește, potrivit datelor din prognoza meteo 22 iunie.
  • În Crișana: temperatura va fi în creștere și se va ajunge la o medie regională a valorilor maxime în jurul a 28 de grade și a minimelor de 14-15 grade, caracterizând o vreme normală sub aspect termic, după cum arată prognoza meteo 22 iunie
  • În Transilvania: este estimată o revenire a regimului termic în limite normale, respectiv medii ale temperaturilor maxime de 26-27 de grade și ale celor minime de 12-13 grade. Ploile vor fi pe arii mai restrânse și în general slabe, după cum arată prognoza meteo 22 iunie.
  • În Maramureș: temperatura va crește și se va ajunge la maxime, în medie regională, de 27 de grade și la minime nocturne de 13-14 grade. După acest moment, ploile vor fi pe arii mai restrânse și în general slabe, potrivit datelor din prognoza meteo 22 iunie.
  • În Moldova: după cum arată prognoza meteo 22 iunie, tendința va fi de încălzire treptată, este mai evidentă astăzi, când media regională a maximelor va fi de 27-28 de grade. Valorile nocturne vor avea o tendință asemănătoare, coborând de la 18 de grade, până spre 12 grade.
  • În Dobrogea: vremea se va încălzi, temperatura va crește ușor, spre medii ale valorilor diurne ce vor ajunge la 28 de grade și minime de 18 grade, caracterizând o vreme normală sub aspect termic, după cum arată prognoza meteo 22 iunie. 
  • În Muntenia: tendința va fi de încălzire treptată, astfel că, media regională a maximelor va fi de 30-31 de grade. Temperaturile minime vor scădea de la o medie regională de 18 grade, la 13-14 grade. Așa arată prognoza meteo 22 iunie.
  • În Oltenia: se va încălzi treptat, până la maxime în medie de 29-30 de grade. Temperaturile minime vor avea aproximativ aceeași evoluție, de scădere până la 12-13 grade, conform datelor din prognoza meteo 22 iunie.

Prognoza meteo 22 iunie – în București

Prognoza meteo 22 iunie anunță că norii se risipesc din zona Capitalei și vom avea o zi foarte frumoasă, cu o maximă în jur de 23 de grade. Vântul va sufla cel mult moderat.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme frumoasă cu cer însoritfoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme frumoasă cu cer însoritfoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net