Prognoza meteo 22 iulie: Vremea se va menține în general călduroasă

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 22 iulie anunta temperaturi ridicate
Prognoza meteo 22 iulie anunta temperaturi ridicate

Ziua de 22 iulie vine cu vreme caniculară în toată țara, dar mai ales în în centrul, nordul și nord-estul țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. Astăzi, cerul va fi senin, iar ploi slabe, de scurtă durată, vor fi posibile doar izolat, mai ales la deal și la munte.

Miercuri se anunță o vreme mai caldă decât ziua precedentă. Prognoza meteo 22 iulie anunță că cerul va fi senin în mare parte din teritoriu. În zonele de câmpie maximele vor continua să crească.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasă
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasă
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 22 iulie, valul de căldură se va intensifica din nou, astfel că vremea va fi caniculară în orele amiezii și disconfortul termic accentuat în Crișana, Banat, Oltenia, sud-vestul Transilvaniei, sud-vestul și sudul Munteniei și izolat în celelalte regiuni.
  • În sud-vestul țării canicula revine la orele amiezii, iar în sud-vestul Olteniei se vor atinge 35 de grade și stresul termic va fi accentuat. Către seară, pe suprafețe mici vor veni câteva averse, cu fulgere și intensificări ale vantului, potrivit datelor din prognoza meteo 22 iulie.
  • Cerul, potrivit datelor din prognoza meteo 22 iulie, va fi variabil în zona de munte, unde, cu totul izolat, după-amiaza vor fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice și mai mult senin în restul teritoriului.
  • Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 31 și 36 de grade, iar cele minime se vor încadra între 15 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 22 de grade în Dealurile de Vest, potrivit datelor din prognoza meteo 22 iulie.
  • La munte, vremea va fi în general frumoasă, iar instabilitatea atmosferică va crește după prânz, conform datelor meteorologice din prognoza meteo 22 iulie.
  • Conform datelor meteorologice din prognoza meteo 22 iulie, pe litoral, vremea va fi frumoasă și caldă, iar cerul mai mult senin. Apa mării se mai încălzește și ea și va avea până la 20 de grade.

Prognoza meteo 22 iulie - în București

  • În București, prognoza meteo 22 iulie anunță că vremea va fi călduroasă, posibil caniculară în orele amiezii, iar starea de disconfort termic se va menține.
  • După cum arată prognoza meteo 22 iulie, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 34…35 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade.
  • Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net