Prognoza meteo 22 aprilie: Zile calde şi temperaturi în creştere

Ultima actualizare:
Astăzi vremea ca fi caldă cu temperaturi de primăvară, mai ales în partea de sud a țării
Astăzi vremea ca fi caldă cu temperaturi de primăvară, mai ales în partea de sud a țării

Astăzi va fi o zi caldă, astfel că temperaturile maxime se vor încadra în general între 21 şi 26 de grade. Va predomină un aspect frumos al vremii, cu cer variabil în regiunile nordice şi senin în restul ţării şi vânt slab şi moderat. Click! îţi prezintă starea vremii în fiecare zi.

Meteorologii anunţă că vremea se va încălzi considerabil, în zilele următoare, astfel că în a două luna de primăvară vom avea temperaturi de vara, cel puţin la Bucureşti. Temperatura continuă să crească şi va ajunge la 26 grade, valoare puţin mai ridicată decât ar fi normal la început de aprilie.

În următoarele două zile cerul se va menține acoperit, dar tempreraturile se vor menține crescute
În următoarele două zile cerul se va menține acoperit, dar tempreraturile se vor menține crescute
  • În Dobrogea şi Bărăgan predomină timpul frumos. Pot să apară ceva înnorări, iar vântul mai are unele intensificări pe parcursul zilei. Se încălzeşte: temperaturile urcă spre 19 grade. În Moldova sudică şi în nordul Munteniei temperaturile cresc simţitor. Ieri nu s-au depăşit 10 grade, astăzi maximele ajung la 17...18 grade. Vântul se înteţeşte; mai vin şi câţiva nori şi nu este exclus să picure puţin.
  • Vântul va suflă slab şi moderat, cu intensificări temporare în zona litoralului şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 24 de grade, iar cele minime între 3 grade în estul Transilvaniei şi 8 grade pe Litoral. Pe spaţii mici, în zonele joase de relief, se va semnala ceaţă.
  • În nordul Transilvaniei şi în Maramureş se încălzeşte uşor; Perioadele cu soare domină ziua, iar şansele de ploaie sunt destul de mici. Vestul ţării are parte de o zi foarte plăcută, cu cer mai mult senin. Nu sunt anunţate ploi; nici vântul nu prea se simte, iar temperaturile sunt în uşoară creştere.
  • În centrul României după o dimineaţă rece, mai ales în depresiuni; temperaturile urcă treptat spre 19 grade. Vom avea vreme în general frumoasă; vântul se va înteţi din când în când.
  • În sud-vestul ţării găsim condiţii meteo foarte bune: soare; nori sporadici şi vânt destul de cuminte. Şi regimul termic va fi unul plăcut, cu maxime de 19...20 de grade.
  • Sudul ţării scapă de ploi şi astăzi va avea o zi foarte frumoasă, cu cer mai mult senin. Dimineaţă este cam frig, însă mai târziu temperaturile ajung la 21 de grade în Lunca Dunării.

Prognoza meteo 22 aprilie - în Bucureşti

  • În Bucureşti, vreme bună. E drept că în orele dimineţii este răcoare, însă după prânz temperatura va ajunge la valori plăcute, de 20...21 de grade. Nu prea zărim norii, iar vântul va fi domol. Va fi mult soare, nori de vreme bună şi maxime de până la 21 de grade în sud.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    În următoarele două zile cerul se va menține acoperit, dar tempreraturile se vor menține crescutefoto: Click!
În următoarele două zile cerul se va menține acoperit, dar tempreraturile se vor menține crescutefoto: Click!
image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net