Prognoza meteo 21 iulie: Vreme caniculară, cu temperaturi sufocante

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 21 iulie anunță că temperaturile scad ușor, dar vreme se menține tot calda
Prognoza meteo 21 iulie anunță că temperaturile scad ușor, dar vreme se menține tot calda

Marți vom avea din nou caniculă și disconfort termic prin Oltenia, local în Banat și Muntenia. În rest, temperaturile vor fi mai suportabile. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. Vor mai veni câteva averse la munte și izolat în sud, în sud-est și în centru.

Prognoza meteo 21 iulie anunță că de miercuri căldura se amplifică și canicula cuprinde din nou aproape toate zonele de câmpie și podiș. Ploile vor fi extrem de rare. Maximele vor ajunge la 37...38 de grade și stresul termic va fi accentuat.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasă
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasă
  • După cum arată prognoza meteo 21 iulie, valorile termice vor marca o scădere. Cu toate acestea, vremea va rămâne caniculară și disconfortul termic va fi ridicat în cea mai mare parte a Olteniei, local în Banat și în Muntenia, unde și indicele temperatură-umezeală se va situa în jurul pragului critic de 80.
  • Temperaturile maxime se vor încadra între 28…29 de grade în nordul Moldovei, Maramureș, Transilvania și pe litoral, potrivit datelor din prognoza meteo 21 iulie, și 34 de grade în extremitatea de sud-vest a Olteniei.
  • Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului pe arii restrânse în zona de munte și izolat în sud, sud-est și centru, conform datelor din prognoza meteo 21 iulie.
  • Prognoza meteo 21 iulie anunță că minimele termice se vor situa între 12 și 18 de grade, ușor mai scăzute în Transilvania și în depresiuni, spre 7…10 grade.
  • Prognoza meteo 21 iulie anunță că la munte, norii se înmulțesc și mai ales după-amiază vor aduce averse, cu tunete, fulgere și chiar vijelii. Cantitățile de apă vor depăși izolat 30 l/mp.
  • Pe litoral avem timp frumos și temperaturi suportabile. Cerul se păstrează senin întreaga zi. Pe plaja se vor înregistra până la 30-31 de grade, iar apa mării va avea între 22 și 24 de grade, potrivit datelor din prognoza meteo 21 iulie.

Prognoza meteo 21 iulie - în București

  • În București, prognoza meteo 21 iulie anunță că, deși regimul termic va marca o ușoară scădere față de zilele precedente, starea de disconfort termic se va menține, vremea menținându-se călduroasă, cu o temperatură maximă ce se va situa în jurul valorii de 33 de grade.
  • Indicele temperatură-umezeală este posibil să mai atingă pragul critic de 80. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, dar condițiile de averse vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 18…20 de grade, potrivit datelor din prognoza meteo 21 iulie.
  • Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net