Prognoza meteo 21 iulie: Scăpăm de ploi și furtuni

Ultima actualizare:
Astăzi vremea va fi însorită și caldă în majoritatea regiunilor
Astăzi vremea va fi însorită și caldă în majoritatea regiunilor

Joi vom avea răcoare în nord și prin centru și vreme frumoasă în ansamblu. Condiții de ploaie apar târziu după prânz în zona de munte. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

În celelalte zone mai pot apărea câteva precipitații, dar sporadic. Temperatrurile amiezii se vor încadra între 23 și 28 de grade.

În următoarele două zile temperaturile vor fi în creștere și precipitații se vor semnala doar izolat
În următoarele două zile temperaturile vor fi în creștere și precipitații se vor semnala doar izolat
  • În Banat, va fi vreme uşor mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an, atât la valorile maxime, ce vor fi în medie de 28 de grade, dar cu precădere în privinţa celor minime, care se vor situa în jurul unei medii de 14 grade. În Crişana, ziua va fi caracterizată de o vreme rece, cu valori medii diurne de 28…29 de grade şi nocturne de 11…12 grade.
  • În Transilvania, temperaturile vor crește ușor, iar vremea va fi plăcută, cu valori termice maxime de 22…24 de grade şi minime de 8 până la 12 grade Celsius, medii regionale.  În Maramureş, astăzi vremea va fi rece, cu valori medii diurne de 24…25 de grade şi nocturne între 9 şi 11 grade Celsius. Probabilitatea de ploaie va fi relativ scăzută.
  • În nordul Moldovei și în Bucovina se anunță vreme bună, temperaturi sub nivelul perioadei și vânt activ. Răcoare va fi și la noapte, dar mâine se încălzește.
  • În Dobrogea și Bărăgan, norii se vor împrăștia chiar de dimineață, iar peste zi vom avea timp frumos și temperaturi acceptabile. Noapte va fi cam răcoare.
  • Și la munte se anunță vreme mai bună; deasupra Meridionalilor și în Orientali mai apar ceva nori de ploaie, dar vor uda zone restrânse. Prin stațiuni, temperaturile rămân la valorile de ieri, dar vântul se va simți un pic mai activ.
  • Pe litoral vremea se îndreaptă. Azi va fi soare, atmosfera un pic cam agitată din cauza vântului și temperaturi destul de plăcute după prânz, care vor prezenta maxime de 27…28 de grade și minime între 16…18 grade Celsius. Noaptea se va răcori ușor.

Prognoza meteo 21 iulie – în București

  • Prognoza meteo 21 iulie anunță că joi temperatura crește ușor, vor fi temperature normale pentru această dată. Maxima se va opri la 28 de grade, iar minima nu va scădea sub 16 grade Celsius. Atmosfera va fi însorită toată ziua, iar dimineața și noaptea ar putea să bată vântul.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile 

                    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net