Prognoza meteo 20 mai: Soare și temperaturi ridicate în toată țara

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 20 mai anunță temperaturi ridicate în toată țara
Prognoza meteo 20 mai anunță temperaturi ridicate în toată țara

Prognoza meteo 20 mai estimează că anunță că vremea va fi caldă în majoritatea regiunilor țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. În București vremea va fi în continuare frumoasă, deși temperaturile sunt într-o ușoară scădere, dar nesemnificativă.

Miercuri vremea va fi frumoasă și caldă. Prognoza meteo 20 mai anunță că în majoritatea regiunilor cerul va fi senin, dar va ploua în special în zona Munților Apuseni. Temperaturile maxime, în creștere față de ziua precedentă, se vor încadra între 25 și 30 de grade şi cele minime între 9 și 15 grade.

Prognoza meteo 20 mai aduce vreme caldă cu mult soare
Prognoza meteo 20 mai aduce vreme caldă cu mult soare
  • Prognoza meteo 20 mai anunță că vremea va fi în general frumoasă şi deosebit de caldă pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării, cu maxime ale temperaturii aerului ce se vor încadra între 25 și 30 de grade, ușor mai mici doar pe litoral.
  • Cerul va fi variabil, conform datelor din prognoza meteo 20 mai cu unele înnorări după-amiaza şi la începutul nopţii când se vor semnala averse şi posibil descărcări electrice pe spaţii restrânse în zona Carpaţilor Meridionali şi izolat în sud şi est, unde şi vântul va prezenta intensificări temporare.
  • În vestul și în nord-vestul țării, potrivit datelor din prognoza meteo 20 mai,  temporar înnorările se vor accentua și local vor fi averse, descărcări electrice și scurte rafale de vânt.
  • Izolat, în special în zona Munților Apuseni, cantitățile de apă pot depăși 15 l/mp și vor fi condiții de grindină, potrivit datelor din prognoza meteo 20 mai.
  • După cum arată prognoza meteo 20 mai, în restul teritoriului, cerul va fi variabil, ploi slabe, de scurtă durată vor fi posibile izolat, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări locale.
  • Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7…9 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 14…15 grade în Dealurile de Vest, după cum arată prognoza meteo 20 mai.
  • Dacă miercuri vremea va fi frumoasă și însorită, în următoarele zile instabilitatea atmosferică se va accentua în jumătatea de vest a ţării, potrivit datelor din prognoza meteo 20 mai.

Prognoza meteo 20 mai - în București

În București, prognoza meteo 20 mai anunță că vremea va fi caldă, cu o maximă termică în jurul a 26 de grade. Cerul va fi variabil, iar în cursul zilei vântul va sufla în general moderat. Temperatura minimă va fi de 12…13 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile aduce vreme caldă cu mult soarefoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile aduce vreme caldă cu mult soarefoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net