Prognoza meteo 20 iulie: Săptămâna începe cu vreme caldă

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 20 iulie anunță că temperaturile vor scădea cu 1-2 grade
Prognoza meteo 20 iulie anunță că temperaturile vor scădea cu 1-2 grade

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi senin în majoritatea rgiunilor țării, doar în partea de vest se vor semnala înnorări. În celelalte regiuni șansele de precipitații sunt reduse. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Luni se anunță temperaturi în creștere. Prognoza meteo 20 iulie pe regiuni, arată astfel:

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasă
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasă
  • În Banat: maximele termice vor scădea uşor, dar vremea va rămâne caniculară, cu o temperatură medie de 35 de grade. Regimul termic nocturn va fi în creştere, spre valori de 18...19 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 20 iulie.
  • În Crișana: această săptămână de prognoză va fi caracterizată de un regim termic relativ constant, cu medii diurne de 33...35 de grade şi nocturne de 16...18 grade, după cum arată prognoza meteo 20 iulie
  • În Transilvania: Temperatura aerului va marca o creştere treptată de la medii ale valorilor termice diurne de 23 de grade, spre 34 de grade. Probabilitatea apariţiei manifestărilor specifice instabilitaţii atmosferice va fi mai mică, după cum arată prognoza meteo 20 iulie.
  • În Maramureș: valorile termice vor fi în creştere, astfel încât se vor atinge şi depăşi uşor 30...32 de grade, însă spre finalul săptămânii vor fi în scădere din nou, potrivit datelor din prognoza meteo 20 iulie.
  • În Moldova: vremea va fi caracterizată de un regim termic relativ constant, cu medii ale temperaturilor diurne de 31...32 de grade. Nopţile vor fi mai răcoroase la începutul intervalului, când media termică va fi de 13...15 grade, după cum arată prognoza meteo 20 iulie,
  • În Dobrogea: În cea mai mare parte a zilei vremea va fi caldă, cu maxime termice ce se vor situa, în medie, între 29 şi 31 de grade. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată, după cum arată prognoza meteo 20 iulie. 
  • În Muntenia: Vremea se va încălzi treptat, de la valori medii diurne de 28 de grade, spre 34...35 de grade. Totodată, temperaturile minime se vor situa între 15 şi 18 grade. Așa arată prognoza meteo 20 iulie.
  • În Oltenia: va avea loc un proves de încălzire treptată, astfel încât, mediile temperaturilor maxime vor fi de 35...36 de garde, caracterizând o vreme caniculară, conform datelor din prognoza meteo 20 iulie.

Prognoza meteo 20 iulie – în București

  • Prognoza meteo 20 iulie anunță că vremea se va menține frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a nopții, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasăfoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasăfoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net