Prognoza meteo 2 martie: Săptămâna începe cu vreme caldă

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 2 martie anunță un început de săptămână fără precipitații
Prognoza meteo 2 martie anunță un început de săptămână fără precipitații

Prognoza meteo 2 martie anunță că prima săptămână de primăvară începe cu o zi caldă. Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. În București vremea va fi în continuare caldă pentru început de martie. Doamnele nu se vor bucura doar de mărțișoarele primate de la cei dragi, ci și de o vreme plăcută!

Luni vom avea parte de o vreme plăcută din punct de vedere termic. Prognoza meteo 2 martie anunță că în prima parte a zilei, în majoritatea regiunilor pe cer se vor zări doar câțiva nori trecători, iar precipitațiile vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în vest și în zona montană. Temperaturile maxime se vor încadra între 7-8 grade în depresiuni şi între 15-16 grade în celelalte regiuni.

prognoza meteo anunță că în următoarele zile vreme se va încălzi
prognoza meteo anunță că în următoarele zile vreme se va încălzi
  • Vremea la început de martie va fi în continuare caldă pentru această perioadă, cu temperaturi maxime cuprinse între 7 și 16 grade și minime între -2 și 7 grade. Ziua, cerul va avea unele înnorări, iar izolat și trecător vor fi ploi slabe sau burnițe în regiunile nordice, estice și centrale. Începând din orele serii, treptat nebulozitatea se va accentua și va ploua în jumătatea vestică a teritoriului și cu totul izolat în celelalte regiuni.
  • În zona montană înaltă, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în Carpații Occidentali. Pe văi și în depresiuni vor fi condiții de ceață asociată cu chiciură. Izolat, cantitățile de apă pot fi mai însemnate în aceste zone. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în vest și în zona montană. Dimineața și noaptea, mai ales în sud și est va fi ceață. Așa arată prognoza meteo 2 martie.

Prognoza meteo 2 martie - în București

Și bucureștenii vor avea parte la începutul săptămânii de vreme caldă pentru pentru început de martie cu o maximă termică de 13…14 grade și o minimă de 3...4 grade. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă, apoi se mai arată şi soarele, ce va fi acoperit din când în când de nori, însă abia în cursul nopţii îşi fac apariţia şi ploile. Vântul va sufla slab şi moderat. Cerul va avea înnorări, mai accentuate noaptea când, trecător va ploua slab. La începutul și sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    prognoza meteo anunță că în următoarele zile vreme se va încălzifoto: Click!
prognoza meteo anunță că în următoarele zile vreme se va încălzifoto: Click!
image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net