Prognoza meteo 2 iulie: Ploile vor persista în mai multe zone din țară

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 2 iulie anunță că vremea se menține închisă în majoritatea regiunilor
Prognoza meteo 2 iulie anunță că vremea se menține închisă în majoritatea regiunilor

Prognoza meteo 2 iulie estimează că vremea va fi în general instabilă la munte și în regiunile din jumătatea de est. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. În București cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate.

Joi vremea vremea va fi închisă. Prognoza meteo 2 iulie anunță că în majoritatea regiunilor cerul se va înnora și pe arii restrânse va ploua. Temperaturile maxime se vor încadra între 22…25 de grade în Delta Dunării, Moldova și în depresiuni și 26…28 de grade în sudul și sud-vestul țării.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea începe să se amelioreze
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea începe să se amelioreze
  • Prognoza meteo 2 iulie anunță că vremea va fi în general instabilă la munte și în regiunile din jumătatea de est, unde vor fi înnorări temporar accentuate și local se vor semnala averse și descărcări electrice.
  • Aceste fenomene, potrivit datelor din prognoza meteo 2 iulie, vor fi mai frecvente după-amiaza și la începutul nopții, când aversele vor avea și caracter torențial, vor fi posibile căderi de grindină, iar cantitățile de apă vor depăși punctiform 25…30 l/mp.
  • În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice și vestice, dar de scurtă durată și în timpul ploilor, potrivit datelor din prognoza meteo 2 iulie.
  • În regiunile din jumătatea de est a țării și la munte vremea va fi în general instabilă; vor fi înnorări temporar accentuate și local averse și descarcari electrice, conform datelor din prognoza meteo 2 iulie.
  • În această lună, temperatura aerului se va situa peste media climatologică a lunii (stabilită la 20,2 grade Celsius), în sud-est şi local în sud. În celelalte regiuni se vor înregistra valori apropiate de normal, după cum arată prognoza meteo 2 iulie.
  • După cum arată prognoza meteo 2 iulie, temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 28 de grade, iar cele minime între 8 și 16 grade, mai scăzute în depresiuni.

Prognoza meteo 2 iulie – în București

  • În București, prognoza meteo 2 iulie anunță că cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate pe parcursul zilei, iar după-amiaza vor fi averse și descărcări electrice.
  • Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 26…28 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade, după cum arată prognoza meteo 2 iulie.  
  • Prognoza meteo pentru următoarele două zile
image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net