Prognoza meteo 19 februarie: Vreme frumoasă și temperaturi în creștere în toată țara

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 19 februarie anunță încălzirea vremii
Prognoza meteo 19 februarie anunță încălzirea vremii

Prognoza meteo 19 februarie anunță că vremea începe să se încălzească. Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. Prognoza 19 februarie: în București cerul va fi mai mult senin, cu ușoare înnorări către sfârșitul zilei. În țară vremea se încălzește. Weekendul se apropie cu vești bune, vremea se anunță însorită!

Joi vom avea parte de o ușoară creștere de temperatură. În prima parte a zilei, în majoritatea regiunilor pe cer se vor zări nori, dar se vor risipi treptat. Vântul va avea unele intensificări. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 grade în depresiuni şi între 3 și 5 grade în celeleate regiuni.

Prognoza meteo 19 februarie anunță un început de weekend frumos
Prognoza meteo 19 februarie anunță un început de weekend frumos
  • Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării, devenind normală din punct de vedere termic, anunță prognoza meteo 19 februarie. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 grade în depresiuni și 5 grade în Oltenia, iar cele minime se vor încadra între -6 și 0 grade. În cursul zilei, cerul va fi variabil, mai mult noros în regiunile estice, unde izolat va fulgui.
  • Noaptea, vor fi înnorări temporare în nordul, centrul, estul și sud-estul teritoriului, unde se vor semnala precipitații slabe, fulguieli și burnițe și izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Moldova, Dobrogea, Bărăgan și la munte. În zonele joase, cu totul izolat, se va forma ceață. Prognoza meteo 19 februarie pe regiuni, arată astfel:
  • În Banat: Deşi vor fi posibile uşoare variaţii de temperatură, valorile termice se vor menţine, în general, peste mediile climatologice ale acestei perioade. Astfel temperature maximă va fi de 5 grade, iar minima de -2 grade.
  • În Transilvania: Prognoza meteo 19 februarie spune că vremea se va încălzi treptat, astfel că vor fi valori termice de 4...8 grade în medie ziua şi -4...-2 grade noaptea. Trecător vor fi ninsori şi lapoviţe, în special în estul regiunii.
  • În Maramureş: Vremea se va încălzi continuu, temperaturile maxime ajungând la 6...8 grade, iar minimele se vor încadra între -3 și -1 grad. Vor fi posibile și precipitații mixte.
  • În Moldova: Temperaturile vor începe să crească, fiind de aşteptat tempetaturi, ziua între 6 şi 9 grade, iar noaptea valori uşor negative, situație care se va menţine, cu uşoare variaţii, până la sfârşitul lunii, așa se arată în prognoza meteo 19 februarie.
  • În Dobrogea: Încălzirea vremii va fi semnificativă, valorile ajungând până la medii de 6...10 grade la temperaturile maxime şi 0...4 grade cele minime. Trecător vor fi precipitaţii nesemnificative.
  • În Muntenia: Încălzirea va fi semnificativă, așa cum reiese din prognoza meteo 19 februarie, valorile termice urmând a se situa peste mediile climatologic specifice perioadei, cu maxime de 6...11 grade şi minime în jurul a 0 grade.
  • În Oltenia: Vremea se va încălzi, chiar semnificativ, astfel că temperaturile se vor situa peste cele climatologic specifice perioadei, respectiv ziua valori de 7...11 grade şi noaptea de -2...1 grad.

Prognoza meteo 19 februarie - în București

În București, prognoza meteo 19 februarie arată că vremea se va încălzi față de ziua anterioară, devenind normală din punct de vedere termic pentru această dată calendaristică. Cerul va fi variabil, ziua și mai mult noros, noaptea, când trecător vor fi condiții de precipitații slabe. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 5 grade, iar cea minimă de -2…-1 grad.

Prognoza meteo 19 februarie pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo 19 februarie anunță un început de weekend frumosfoto: Click!
Prognoza meteo 19 februarie anunță un început de weekend frumosfoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
crima sibiu jpg
parcul Buila Vanturarita jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net