Prognoza meteo 19 aprilie: Zile cu soare și câteva ploi

Ultima actualizare:
Astăzi se anunță vreme închisă în toată țara, iar spre seară va ploua
Astăzi se anunță vreme închisă în toată țara, iar spre seară va ploua

Marți vremea va fi frumoasă și cu unele înnorări. În zona de munte izolat pot să vina ploi slabe de scurtă durată. Vântul va avea unele intensificări în Banat, în Crișana, nordul Moldovei, dar și pe crestele montane. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Prognoza meteo 19 aprilie anunță că ziua de marți ne aduce vreme plăcută peste tot. Soarele va străluci în zonele de câmpie și podiș. Vom avea maxime cuprinse între 16 și 22 de grade.

                     

  • La nivelul întregii țări, marți se face și mai cald. În nordul și centrul țării, spre seară apar înnorări și două-trei ploi în aversă. Maximele pleacă de la 17 grade pe litoral și ajung la 22 de grade în sudul țării. La munte, temperaturile continua să crească. Ziua va fi însorită peste tot.
  • Către seară, în zona Carpaților Orientali vor veni câteva ploi slabe și de scurtă durată, ce pot fi însoțite de descărcări electrice. Vântul sufla mai tare pe creste, iar temperaturile depășesc valorile obișnuite momentului.
  • Cerul va fi senin în regiunile sud-estice, apoi și în cele sudice. Vântul va sufla slab și moderat, potrivit datelor din prognoza meteo 19 aprilie, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 22 de grade, iar cele minime între 6 și 11 grade. 
  • Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață. Presiunea atmosferică va crește, mai mult în vestul țării decât în celelalte regiuni. Prognoza Valorile termice diurne vor continua să caracterizeze o vreme normală din punct de vedere termic pentru această dată din an în regiunile intracarpatice și chiar caldă în nord-vest
  • În restul teritoriului acestea se vor situa sub cele obișnuite în această zi de aprilie, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 22 de grade, după cum arată prognoza meteo 19 aprilie.

Prognoza meteo 19 aprilie - în București

  • În București, marți se face și mai cald. La amiază se vor înregistra în jur de 25 de grade - valoare mai potrivită pentru luna iunie. Temperatura crește și pe timpul nopții când se vor înregistra în jur de 11 grade. Cerul rămâne curat până spre seară, când apar înnorări trecătoare, dar nu sunt anunțate ploi.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

În următoarele două zile vremea începe se să încălzească și ploile se răresc
În următoarele două zile vremea începe se să încălzească și ploile se răresc
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net