Prognoza meteo 18 martie: Zile cu vreme plăcută și nopți reci

Ultima actualizare:
Astăzi vremea ca fi caldă cu temperaturi de primăvară, mai ales în partea de sud a țării
Astăzi vremea ca fi caldă cu temperaturi de primăvară, mai ales în partea de sud a țării

Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor menține ușor peste cele obișnuite în vest, în nord-vest și în centru și vor fi apropiate de cele normale pentru sfârșit de octombrie în celelalte zone. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

În București va fi vreme frumoasă și se încălzește în continuare. Temperatura continuă să crească și va ajunge la 13 grade, valoare puțin mai ridicată decât ar fi normal la început de octombrie.

În următoarele două zile vremea începe se încălzește considerabil și ploile se răresc
În următoarele două zile vremea începe se încălzește considerabil și ploile se răresc
  • Valorile termice vor fi în creștere ușoară în majoritatea regiunilor, vremea va fi apropiată de mediile climatologice ale perioadei în vestul, nord-vestul și centrul țării. Cerul va avea unele înnorări,  mai ales în cursul zilei, în regiunile sudice, unde cu totul izolat vor fi posibil ploi slabe sau burnițe, iar în celelalte zone va fi variabil la senin.
  • Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zona litoralului și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 14 grade, iar cele minime între 0 grade în estul Transilvaniei și 5 grade pe Litoral. Pe spații mici, în zonele joase de relief, se va semnala ceață.
  • Noaptea va fi rece în toate zonele cu minime preponderent negative, cuprinse între -2 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 1...2 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi mai mult senin, exceptand extremitatea sudică și de sud-est, unde vor fi înnorări temporare.
  • La munte, valorile termice nu se modifică semnificativ şi vor caracteriza o veme relativ rece pentru această perioadă din an. Ziua cerul va fi în general senin, dar noaptea se va înnora treptat şi mai ales în Carpaţii Orientali şi în cei Meridionali, local va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri mai ales pe creste. La amiază vor fi 5 grade la Păltiniş, 6  la  Predeal, 2 la Semenic, 5 la Sinaia, 4 grade la Arieşeni şi minus 2 grade sus pe Ceahlău.

Prognoza meteo 18 martie – în București

  • Valorile termice vor fi în creștere ușoară față de intervalul precedent. Prognoza meteo 18 martie relevă faptul că temperaturile se vor situa sub cele normale ale perioadei, urmând a se înregistra o maximă în jurul valorii de 14 grade și o minimă de 1…2 grade. Cerul va avea înnorări îndeosebi în prima parte a zilei, apoi treptat se va degaja, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    În următoarele două zile vremea începe se încălzește considerabil și ploile se rărescfoto: Click!
În următoarele două zile vremea începe se încălzește considerabil și ploile se rărescfoto: Click!
image
image
image
image
image
image
image 2020 10 8 24339294 0 carte identitate jpg
naufragiu grecia jpg
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
scortisoara jpeg
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net