Prognoza meteo 18 iulie: Vremea va fi însorită, chiar caniculară

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 18 iulie anunță astăzi cer senin și mult soare
Prognoza meteo 18 iulie anunță astăzi cer senin și mult soare

Prognoza meteo 18 iulie estimează că vremea va fi însorită mai ales în zonele de sud și sud-est ale țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. În București se va menține apropiată de regimul termic normal, fără precipitații.

Sâmbătă vremea va fi călduroasă. Prognoza meteo 18 iulie anunță că sudul țării, mai ales în județele Constanța și Tulcea cerul va fi senin și se vor înregistra temperature de peste 34 de grade.


    Prognoza meteo 18 iulie anunță astăzi cer senin și mult soarefoto: Click!
Prognoza meteo 18 iulie anunță astăzi cer senin și mult soarefoto: Click!
  • Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri, două atenționări Cod Galben de caniculă, valabile în urmatoărele trei zile, la început, respectiv sâmbătă, în județe din vest și sud-vest, iar duminică și luni în întreaga țară, potrivit datelor din prognoza meteo 18 iulie.
  • Prognoza meteo 18 iulie anunță că vremea va fi călduroasă, chiar caniculară și cu disconfort termic ridicat, după-amiaza, în vestul, în sudul țării și izolat în celelalte regiuni.
  • Cerul va fi variabil la senin, potrivit datelor din prognoza meteo 18 iulie, cu unele înnorări după orele amiezii în zona de munte unde, cu totul izolat, vor fi averse și descărcări electrice.
  • Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 30 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 14 și 20 de grade, mai scăzute în depresiuni, dar și ușor mai ridicate în Dealurile de Vest, potrivit datelor din prognoza meteo 18 iulie.
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 18 iulie, în cursul zilei de sâmbătă, vremea va fi călduroasă în toată țara, caniculară în Banat, Crișana, cea mai mare parte a Olteniei și sud-vestul Munteniei, unde se vor înregistra temperaturi maxime de 36-38 de grade.
  • Județele afectate sunt: Bihor, Arad, Timișoara, Caraș Severin, Mehedinți, Gorj, Dolj, Olt și Teleorman, potrivit datelor din prognoza meteo 18 iulie.
  • Pe litoral, vremea se încălzește: maximele ajung la 30-31 de grade; cerul va fi senin și doar vântul se va înteți trecător., după cum arată prognoza meteo 18 iulie.

Prognoza meteo 18 iulie – în București

  • În București, prognoza meteo 18 iulie anunță că vremea va fi călduroasă, chiar caniculară și cu disconfort termic ridicat după-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.
  • Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 18 de grade, potrivit datelor din prognoza meteo 18 iulie.
  • Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net