Prognoza meteo 18 februarie: Vremea se anunță rece pentru următoarele zile

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 18 februarie anunță răcirea vremii în toată țara
Prognoza meteo 18 februarie anunță răcirea vremii în toată țara

Prognoza meteo 18 februarie anunță vreme rece. Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. Prognoza 18 februarie: în București cerul va fi mai mult senin și condițiile de precipitații lipsesc cu desavârșire. În țară vremea se va menține rece, chiar geroară noaptea și dimineața. Dacă aveți drumuri de făcut e bine să vă îmbrăcați mai gros!

Miercuri vom avea în continuare parte de o răcire a vremii. În prima parte a zilei, prognoza meteo 18 februarie spune că în zonele joase va fi ger. Cerul va fi mai mult senin, vântul va avea unele intensificări în cursul zilei, iar temperaturile maxime se vor încadra între -4 grade în sud şi 4 grade în regiunile vestice și centrale.

în următoarele două zile prognoza meteo anunță temperaturi scăzute
în următoarele două zile prognoza meteo anunță temperaturi scăzute
  • Vremea se va menține rece în cea mai mare parte a țării, local geroasă dimineața și noaptea. Cerul va avea unele înnorări în prima parte a zilei în sud-est, iar noaptea în nord și centru, însă doar izolat va fulgui. Vântul va mai prezenta unele intensificări pe crestele montane și în Dobrogea.
  • Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4…-3 grade, izolat, în est și în depresiuni și 4 grade în vest, iar cele minime se vor încadra între -13 și -4 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -18 grade. Prognoza meteo 18 februarie pe regiuni, arată astfel:
  • În Banat: La începutul intervalului, procesul de răcire a vremii va determina înregistrarea unor valori în general mai scăzute decât cele obişnuite ale perioadei, astfel că ziua vor fi în medie 3...4 grade, iar noaptea -7 la -5 grade.
  • În Transilvania: Prognoza meteo 18 februarie spune că vremea va fi rece, cu precădere noaptea, când gerul se va instala în toată regiunea. Maximele temperaturii aerului vor fi în medie de -2...1 grad, iar minimele de -13...-9 grade, cu valori chiar mai scăzute în depresiuni.
  • În Maramureş: La începutul intervalului, vremea va fi rece, determinând înregistrarea unor valori mai mici decât cele obişnuite pentru data din calendar, astfel că maximele vor fi în medie de 0...2 grade, iar minimele de -10...-6 grade.
  • În Moldova: Începutul intervalului va fi caracterizat de o vreme rece, chiar geroasă în timpul nopţilor, astfel că, în media regională, vor fi maxime de -2...4 grade şi minime de -7...-3 grade, așa se arată în prognoza meteo 18 februarie.
  • În Dobrogea: Vremea va fi rece, astfel că valorile medii ale temperaturii aerului vor fi de -4...4 grade ziua şi -7...-4 grade noaptea. La începutul zilei se vor semnala precipitaţii nesemnificative, burniţă sau fulguieli.
  • În Muntenia: Vremea va fi rece, când media temperaturilor diurne va fi de 0...4 grade, iar în timpul nopţilor minimele se vor apropia local de pragul de ger, urmând a fi de -9...-6 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 18 februarie.
  • În Oltenia: Va fi o vreme rece, cu maxime termice de -1...4 grade şi minime de -7...-4 grade. La începutul intervalului vor fi posibile fulguieli.

Prognoza meteo 18 februarie - în București

  • Vremea se va menține predominant frumoasă, dar rece. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 0…1 grad, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -7 grade.
  • Prognoza meteo 18 februarie pentru următoarele două zile


    în următoarele două zile prognoza meteo anunță temperaturi scăzutefoto: Click!
în următoarele două zile prognoza meteo anunță temperaturi scăzutefoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net