Prognoza meteo 17 mai: Vreme capricioasă pentru ultima zi de weekend

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 17 mai ne spune că ultima zi de weekend va fi destul de răcoroasă
Prognoza meteo 17 mai ne spune că ultima zi de weekend va fi destul de răcoroasă

Vremea este schimbătoare la nivelul întregii ţări, în sensul că în jumătatea de nord a țării vremea va fi frumoasă, dar în cea sudică cerul va fi mai mult noros, după cum arată prognoza meteo 17 mai. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Duminică se anunță vreme schimbătoare. Prognoza meteo 17 mai anunță că cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, în majoritatea regiunilor țării, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 23 de grade şi cele minime între 7 și 12 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță o vreme destul de capricioasă
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță o vreme destul de capricioasă

Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 24 de grade. Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilităţii atmosferice va fi mai mare la începutul zilei, îndeosebi în regiunile extracarpatice. Prognoza meteo 17 mai pe regiuni, arată astfel:

  • În Banat: vremea va deveni normală pentru această perioadă, cu maxime diurne, în medie regională, de 25 de grade şi minime nocturne de aproximativ 11 grade. Spre sfârşitul primei săptămâni, temperaturile vor scădea, potrivit datelor din prognoza meteo 17 mai.
  • În Crișana: între 15 şi 17 mai, valorile termice vor scădea, astfel că la sfârşitul primei săptămâni de prognoză vor fi medii de 17...18 grade ale temperaturilor maxime şi de 7...8 grade ale minimelor nocturne, după cum arată prognoza meteo 17 mai.
  • În Transilvania: valorile termice vor creşte și vremea va deveni normală pentru această perioadă, cu maxime diurne, în medie regională, de 23 de grade şi minime nocturne de aproximativ 9 grade, după cum arată prognoza meteo 17 mai.
  • În Maramureș: regimul termic va reveni la normal ca urmare a încălzirii vremii, cu maxime diurne de 20…21 grade şi minime nocturne de aproximativ 9 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 17 mai.
  • În Moldova: după cum arată prognoza meteo 17 mai, se va remarca o scădere de temperatură, în medie de 3...4 grade, atât ziua cât şi noaptea. Ulterior, până spre sfârşitul săptămânii, se va reveni la valori termice apropiate de mediile multianuale specifice perioadei.
  • În Dobrogea: pe fondul unor mici variaţii a temperaturii aerului, prognoza va fi caracterizată de o vreme apropiată de normalul termic pentru a doua jumătate a lunii mai. Astfel, se vor înregistra, în medie, maxime de 20...22 de grade şi minime de 11...12 grade, după cum arată prognoza meteo 17 mai. 
  • În Muntenia: temperaturile vor scădea, ajungând sub valorile obişnuite pentru a doua decadă a lunii mai, astfel că se vor înregistra, în medie, maxime de 20 de grade şi minime de 8...9 grade. Așa arată prognoza meteo 17 mai.
  • În Oltenia: temperaturile vor scădea, astfel că astăzi, se vor înregistra, în medie, maxime de 19 grade şi minime de 8...9 grade. Vremea se va menţine răcoroasă, conform datelor din prognoza meteo 17 mai

Prognoza meteo 17 mai – în București

În București, prognoza meteo 17 mai anunță că temperaturile vor scădea, ajungând sub valorile obişnuite pentru a doua decadă a lunii mai, astfel că se vor înregistra, în medie, maxime de 24 de grade şi minime de 13 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță o vreme destul de capricioasăfoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță o vreme destul de capricioasăfoto: Click!
image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net