Prognoza meteo 17 iulie: Canicula revine în București, în următoarele zile

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 17 iulie anunță că temperaturile vor crește în toată țara
Prognoza meteo 17 iulie anunță că temperaturile vor crește în toată țara

Ziua de 17 iulie anunță că temperatura continuă să crească și după prânz se vor înregistra în jur de 33 de grade Celsius. Norii vor fi foarte puțini și nici vântul nu îți va face simțită prezența. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. În weekend canicula se instalează și în zona Capitalei.

Potrivit datelor din prognoza meteo 17 iulie, prin sud vor avansa mase de aer cald, provenite din nordul Africii, care se vor extinde treptat și vor acoperi suprafețe foarte mari. La finalul intervalului un aer răcoros va începe să coboare din nord și nord-vest.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasă
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasă
  • Prognoza meteo 17 iulie anunță că vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, chiar caniculară după-amiaza în sudul Crișanei, în Banat, local în Oltenia și în sud-vestul Munteniei.
  • În aceste zone, potrivit datelor din prognoza meteo 17 iulie, indicele temperatură-umezeală ITU va atinge și va putea depăși pragul critic de 80 de unități.
  • Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări spre seară și noaptea în zonele de munte, însă numai izolat vor fi posibile averse și descărcări electrice, potrivit datelor din prognoza meteo 17 iulie.
  • Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 36 de grade, iar cele minime între 13 și 21 de grade, mai scăzute în depresiuni, dar și ușor mai ridicate în Dealurile de Vest, după cum arată datele din prognoza meteo 17 iulie.
  • După cum arată prognoza meteo 17 iulie, la munte încălzirea vremii continuă, iar șansele de ploaie scad. Cu totul izolat ar putea să cadă câțiva stropi și asta se va întampla în a doua parte a zilei.
  • La malul mării, potrivit datelor din prognoza meteo 17 iulie, astăzi vom avea vreme frumoasă și temperaturi obișnuite pentru această perioada. Pe plajă se vor înregistra până la 27-28 de grade, iar apa mării va avea între 21și 23 de grade, potrivite pentru mijlocul lunii iulie.

Prognoza meteo 17 iulie – în București

  • În București, prognoza meteo 17 iulie anunță că vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.
  • Prognoza meteo 17 iulie relevă faptul că temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade.
  • Prognoza meteo pentru urmatoarele două zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net