Prognoza meteo 17 februarie: Revine vremea rece cu ploi

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 17 februarie anunță vreme georasă noaptea și dimineața
Prognoza meteo 17 februarie anunță vreme georasă noaptea și dimineața

Prognoza meteo 17 februarie anunță vreme rece.Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. Prognoza 17 februarie: în București cerul va fi senin, dar spre seară vor fi condiții de precipitații. Și în țară vremea va fi predominant frumoasă, dar rece, chiar geroasă noaptea și dimineața. Nu trebuie să renunțăm încă la hainele groase!

Prognoza meteo 17 februarie anunță că vom avea în continuare parte de vreme cu soare dar geroasă. În prima parte a zilei, în zonele joase va persista ceaţa. Cerul va prezenta înnorări, iar vântul va avea unele intensificări în cursul zilei, iar temperaturile maxime se vor încadra între -4 grade în sud şi 4 grade în regiunile vestice și intracarpatice.

Prognoza meteo 17 februarie anunță temperaturi în scădere
Prognoza meteo 17 februarie anunță temperaturi în scădere
  • Vremea va fi predominant frumoasă, dar rece în cea mai mare parte a țării, geroasă dimineața și noaptea în centru, nord, nord-est și izolat în rest. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări, mai ales în prima parte a zilei, în Oltenia și estul Dobrogei, unde izolat va mai fulgui.
  • Vântul va avea intensificări la munte și local în sudul Moldovei, Muntenia și Dobrogea, iar la începutul intervalului și în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 grade în depresiuni și 4 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -15 și -5 grade, mai coborâte, spre -20 de grade, în estul Transilvaniei. Noaptea, în zonele joase, izolat se va semnala ceață. Prognoza meteo 17 februarie pe regiuni, arată astfel:
  • În Banat: Valorile termice diurne vor atinge medii de 7...8 grade, uşor mai ridicate decât normele regionale în această perioadă din an. La rândul ei, media temperaturilor minime va creşte de la -6...-5 grade.
  • În Transilvania: Prognoza meteo 17 februarie spune că vremea va fi apropiată de normalul termic specific acestei perioade, respectiv se estimează că media maximelor termice va fi cuprinsă între 2 şi 4 grade, iar aceea a minimelor va fi de -5...-4 grade.
  • În Maramureş: Pe arii restrânse va ninge slab, iar în resttul terirotiului, vor fi posibile, zilnic, precipitaţii slabe, mixte şi izolat vor fi condiţii de polei.
  • În Moldova: Vremea se va apropia de cea normală pentru această perioadă din an, respectiv media maximelor termice va fi de 4...5 grade, iar aceea a minimelor va oscila între -4 şi -2 grade, așa se arată în prognoza meteo 17 februarie.
  • În Dobrogea: Precipitaţiile vor lipsi pe parcursul zilei, dar vor fi posibile în timpul nopții, când va ploua slab, pe arii restrânse. Temeperaturile se mențin în normalul acestei perioade.
  • În Muntenia: La începutul zilei, izolat, se pot semnala ninsori slabe, dar, ulterior, probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor, mai ales ploi, va fi mai ridicată doar în perioada 17 - 22 februarie, potrivit datelor din prognoza meteo 17 februarie.
  • În Oltenia: Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor, mai ales sub formă de ploaie, va fi mai ridicată în în cursul, iar spre seară, se pot semnala ninsori slabe.

Prognoza meteo 17 februarie - în București

Vremea va fi predominant frumoasă, dar rece, se anunță în prognoza meteo 17 februarie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va avea unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimă va fi de -9...-7 grade.

Prognoza meteo 17 februarie pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo 17 februarie anunță temperaturi în scădere Foto: Click!
Prognoza meteo 17 februarie anunță temperaturi în scădere Foto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net