Prognoza meteo 16 iulie: După nori vine, din nou, vreme bună

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 16 iulie anunță că temperaturile sunt în creștere
Prognoza meteo 16 iulie anunță că temperaturile sunt în creștere

Prognoza meteo 16 iulie estimează că vremea va va fi caldă, călduroasă în orele amiezii în cea mai mare parte a țării. În București vremea va fi foarte caldă, mai ales la orele amiezii.

Prognoza meteo 16 iulie anunță că în majoritatea regiunilor va fi cald, însă cerul se va înnora treptat spe seară și pe arii restrânse va ploua, în regiunile montane. Temperaturile maxime, în creștere față de ziua precedentă, se vor încadra între 26…32 de grade în Delta Dunării, Moldova și în depresiuni și 26…27 de grade în centrul țării.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasă
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasă
  • Prognoza meteo 16 iulie anunță că vremea va fi predominant frumoasă, dar călduroasă în sudul și sud-vestul țării, caniculară după-amiaza în sudul Olteniei.
  • După cum arată prognoza meteo 16 iulie, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în partea a doua a zilei în zonele montane și submontane, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice.
  • Vântul va sufla slab și moderat, potrivit datelor din prognoza meteo 16 iulie, cu intensificări temporare în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 26…27 de grade în nordul Moldovei și în estul Transilvaniei
  • Conform datelor din prognoza meteo 16 iulie, vor fi 32 de grade în sudul Olteniei; minimele termice vor fi cuprinse între 12 și 18 de grade, mai scăzute în depresiuni.
  • La munte vremea va fi în general instabilă în Carpații Orientali. În celelalte masive va ploua mai puțin, îndeosebi în cursul serii. Temperaturile vor scădea ușor în zonele cu instabilitate accentuată, potrivit datelor din prognoza meteo 16 iulie.
  • În schimb, la malul mării vom avea condiții meteo foarte bune, cu mult soare și câțiva nori. Vântul va prezenta unele intensificări trecătoare. Pe plajă se vor înregistra 27...28 de grade, iar apa mării va avea între 21 și 23 de grade, potrivit datelor din prognoza meteo 16 iulie.

Prognoza meteo 16 iulie – în București

  • În București, prognoza meteo 16 iulie anunță că vremea va fi călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului în jurul a 30 de grade.
  • Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 17…19 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 16 iulie.
  • Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net