Prognoza meteo 15 iulie: Vremea va fi instabilă

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 15 iulie anunță că vremea se menține în limite normale
Prognoza meteo 15 iulie anunță că vremea se menține în limite normale

Ziua de 15 iulie vine cu vreme instabilă în toată țara, dar mai ales în în centrul, nordul și nord-estul țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. Astăzi Cerul va fi variabil, iar ploi slabe, de scurtă durată, vor fi posibile doar izolat, mai ales la deal și la munte.

Miercuri se anunță o vreme mai caldă decât ziua precedent, dar nu scăpăm de averse, fie ele și izolate. Prognoza meteo 15 iulie anunță că cerul va fi acoperit în mare parte din teritoriu. În zonele de câmpie maximele vor continua să crească.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile sunt în creștere, deși va ploua pe alocuri
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile sunt în creștere, deși va ploua pe alocuri
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 15 iulie, vremea se va menține în general instabilă în centrul, nordul și nord-estul țării, unde, mai ales ziua, pe arii restrânse vor fi averse, însoțite de descărcări electrice și unele intensificări ale vântului.
  • În restul teritoriului, potrivit datelor din prognoza meteo 15 iulie, vremea va deveni în general frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, iar ploi slabe, de scurtă durată, vor fi posibile doar izolat, mai ales la deal și la munte.
  • Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade în nordul Moldovei și 31 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 grade în estul Transilvaniei și 29 de grade pe litoral, potrivit datelor din prognoza meteo 15 iulie.
  • La munte, se anunță ploi și instabilitate în toate masivele. Vor cădea averse pe zone vaste, vor fi și fulgere, iar vântul va prinde putere. Temperaturile scad ușor în aproape toată zona montană, conform datelor meteorologice din prognoza meteo 15 iulie.
  • După-amiază se încălzește puțin și mai vin câteva averse doar în Carpații Orientali și în Meridionali și izolat în restul zonei montane, conform datelor meteorologice din prognoza meteo 15 iulie.
  • Conform datelor meteorologice din prognoza meteo 15 iulie, pe litoral, vremea este schimbătoare, cu înnorări. Vântul se va înteți trecător. Pe plaja se vor înregistra valori cuprinse între 28 și 29 de grade. Apa mării va avea 22...23 de grade.

Prognoza meteo 15 iulie - în București

  • În București, prognoza meteo 15 iulie anunță că vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.
  • După cum arată prognoza meteo 15 iulie, Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.
  • Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net