Prognoza meteo 15 februarie: Vremea se răcește la sfârșitul săptămânii

Ultima actualizare:
În sudul țării cerul va fi înnorat
În sudul țării cerul va fi înnorat

Prognoza meteo 15 februarie anunță că vremea se va răci un pic. Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. Prognoza 15 februarie: în București cerul va prezenta înnorări, dimineața și noaptea și vor fi condiții de ceață. În țară vremea va fi frumoasă, doar în sudul și estul teritoriului vor fi înnorări, însă doar izolat vor fi posibile burnițe și fulguieli. Chiar dacă va fi un pic mai răcoare, nu este cazul să ne panicăm!

Duminică vom avea parte de vreme frumoasă, chiar dacă în prima parte a zilei, în zonele sudice și sud-estice va persista ceaţa. După-amiaza vremea va fi plăcută, în majoritatea regiunilor, iar temperaturile maxime, un pic mai coborâte față de ziua precedentă se vor încadra între 2 grad în sud şi 8 grade în regiunile vestice și intracarpatice.

Vremea va fi închisă în toată țara
Vremea va fi închisă în toată țara
  • În regiunile intracarpatice, vremea se va menține frumoasă și mai caldă decât în mod normal pentru această dată, iar cerul va fi mai mult senin. În sudul și estul teritoriului vor fi înnorări, însă doar izolat vor fi posibile burnițe și fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în sudul Banatului și pe litoral.
  • Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 2 și 8 grade, iar cele minime între -7 și -2 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali, până spre -14 grade. Dimineața și noaptea, local în regiunile extracarpatice și izolat în rest va fi ceață.

Prognoza meteo 15 februarie - în București

  • Cerul va prezenta unele înnorări, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa, în general, în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -3 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Vremea va fi închisă în toată țaraFoto: Click!
Vremea va fi închisă în toată țaraFoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sarmale in Japonia Captura Video HaiHui în doi jpg
image
image
image
image
image
image
crima sibiu jpg
parcul Buila Vanturarita jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
rostariu regina maria jpg
ciocolata calda jpg
vilnius profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net