Prognoza meteo 14 februarie: Ploile se restrâng în vest

Ultima actualizare:
Va mai ploua în vestul teritoriului, dar în celelalte regiuni vom avea parte de vreme frumoasă
Va mai ploua în vestul teritoriului, dar în celelalte regiuni vom avea parte de vreme frumoasă

Prognoza meteo 14 februarie anunță că în București se vor înregistra 15 grade. Se mai anunță unele înnorări și condițiile de ploaie vor fi în creștere mai ales în partea de vest a țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Duminică vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor în jumătatea sudică, dar se va accentua în partea de vest a țării. Cerul va fi acoperit și vor cădea precipitații în vestul și nord-vestul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi în creștere față de ziua precedent și se vor încadra între 10 și 15 grade.

Vremea începe să se amelioreze din punct de vedere termic
Vremea începe să se amelioreze din punct de vedere termic
  • Vremea se va mai încălzi în toate regiunile, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice acestei perioade. Astfel, maximele termice vor pleca de la 10 grade în Maramureș și estul Transilvaniei și 15 grade în Lunca Dunării.
  • Norii se extind în vestul, centrul şi nordul ţării, unde va ploua pe arii relativ extinse, iar în zonele montane se vor semnala precipitaţii mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil și abia noaptea se înnorează și ploua izolat. Vântul va prezenta intensificări trecător şi izolat, iar pe crestele montane va ninge.
  • În nordul, centrul, nord-estul țării și la munte, vor fi înnorări temporare și, mai ales în prima parte a intervalului, vor mai fi averse locale. Instabilitatea atmosferică se va accentua spre seară și noaptea în Muntenia și Dobrogea, unde pe arii relativ extinse vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice si izolat va cădea grindină, conform datelor din prognoza meteo 14 februarie.
  • În celelalte regiuni, precipitații se vor semnala doar pe arii restrânse. Vântul va avea intensificări temporare în cea mai mare parte a țării, iar în timpul fenomenelor asociate instabilității atmosferice trecător poate lua aspect de vijelie.
  • Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade în Ardeal și 15 grade în Baragan și în vestul Dobrogei, iar cele minime se vor încadra, în general, între -1 și 10 grade. Prognoza meteo 14 februarie anunță că duminică apar precipitații mai ales în masivele din vestul și nordul țării. Vor fi ploi sau lapovițe, iar în zonele înalte va ninge.

Prognoza meteo 14 februarie - în București

  • În București, atmosfera cam mohorâtă, cu ceață și posibil nori la începutul zilei. Temperatura, mai ridicată decât ar fi normal la această dată, se va situa în jurul valorii de 15 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în special în partea a doua a intervalului, când probabilitatea de precipitații va fi în creştere. Vântul va sufla în general moderat.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Vremea începe să se amelioreze din punct de vedere termicfoto: Click!
Vremea începe să se amelioreze din punct de vedere termicfoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net