Prognoza meteo 13 februarie: Temperaturile sunt în creștere în toată

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 13 februarie anunță vreme însorită
Prognoza meteo 13 februarie anunță vreme însorită

Prognoza meteo 13 februarie anunță vreme însorită.Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. Prognoza 13 februarie: în București cerul va fi senin și condițiile de precipitații lipsesc cu desavârșire. Și în țară vremea va fi frumoasă, cu valori termice mai ridicate decât cele obițnuite la această dată. Dacă vreță să faceți o escapadă la munte, acum este momentul!

Vineri vom avea în continuare parte de vreme frumoasă, chiar însorită. În prima parte a zilei, în zonele joase va persista ceaţa. În cursul după-amiezii vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la această dată, în majoritatea regiunilor, iar temperaturile maxime se vor încadra între -1 grad în sud şi 4 grade în regiunile vestice și intracarpatice.


    Prognoza meteo 13 februarie anunță vreme însorităFoto: Click!
Prognoza meteo 13 februarie anunță vreme însorităFoto: Click!
  • Vremea se va menține în general frumoasă și va continua să se încălzească ușor îin toate regiunile, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 7 grade, iar cele minime intre -10 și -2 grade, mai scăzute în depresiuni. Cerul va fi variabil mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Prognoza meteo 13 februarie pentru vineri pe regiuni, arată astfel:
  • În Banat: Pornind de la temperaturi maxime medii apropiate de 0 grade, procesul de încălzire a vremii va culmina, când valorile termice diurne vor atinge medii de 7...8 grade, uşor mai ridicate decât normele regionale în această perioadă din an.
  • În Transilvania: Pe parcursul acestei zile, valorile maxime se vor încadra între 3 și 6 grade, iar temperaturile minime vor fi mai scăzute decât în mod obişnuit.
  • În Maramureş: Prognoza meteo anunță o medie a temperaturilor maxime de -2...0 grade, iar aceea a minimelor se va situa în jurul valorii de - 7 grade.
  • În Moldova: Prognoza meteo 13 februarie anunță creșterea temperaturilor maxime de la o medie în jurul a -1 grad, până la 6 grade.
  • În Dobrogea: Procesul de încălzire a vremii se va traduce prin creşterea mediei temperaturii spre valori de 5...6 grade, foarte apropiate de climatologia regiunii în această perioadă din an.
  • În Muntenia: Prognoza meteo 13 februarie anunță că regimul termic se va apropia de cel normal pentru această perioadă. Astfel temperaturile maxime, în medie, vor creşte de la 2 la 6...7 grade.

Prognoza meteo 13 februarie - în București

  • Vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească față de ziua anterioară. Cerul va fi mai mult senin ziua și variabil noaptea când vor fi și condiții de ceață. Temperatura maxima se va încadra în jurul valorii 4 grade, iar cea minima de -4 grade.

Prognoza meteo 13 februarie pentru următoarele două zile

Prognoza meteo 13 februarie anunță vreme fumoasă și temepraturi mai ridicate decât normal
Prognoza meteo 13 februarie anunță vreme fumoasă și temepraturi mai ridicate decât normal

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net