Prognoza meteo 12 iulie: Vremea se va încălzi, maximele ajungând la 31 de grade

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 12 iulie aduce cer senin și mult soare
Prognoza meteo 12 iulie aduce cer senin și mult soare

Prognoza meteo 12 iulie estimează că vremea va fi însorită și va continua să se încălzească în majoritatea regiunilor țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. În București vremea va fi frumoasă, iar temperaturile vor marca o creștere ușoară.

Duminică vremea va fi mai caldă decât în ziua precedentă. Prognoza meteo 12 iulie anunță că în majoritatea regiunilor cerul va fi senin și nu vor exista șanse de precipitații decât pe alocuri. Temperaturile maxime vor fi în creștere față de ziua precedentă, se vor încadra între 25 și 31 de grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se va menține în limite normale
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se va menține în limite normale
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 12 iulie, vremea la sfârștul acestui weekend se va menține predominant frumoasă și se va încălzi ușor în cea mai mare parte a țării, mai ales în zona de sud-vest a țării.
  • Prognoza meteo 12 iulie anunță că cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări, ziua la munte unde izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată, iar în timpul nopții în regiunile vestice și nord-vestice unde, pe arii restrânse, vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice.
  • Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare la munte, mai ales pe crestele montane, conform datelor din prognoza meteo 12 iulie.  
  • Temperaturile maxime, după cum arată prognoza meteo 12 iulie, vor fi cuprinse între 25 și 31 de grade, iar cele minime se vor încadra între 10 și 17 de grade, mai scăzute în depresiuni, spre 8 grade.
  • Manifestări specifice instabilităţii atmosferice vor pe spaţii mai mici şi slabe cantitativ. În rest, probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi redusă, după cum arată prognoza meteo 12 iulie.
  • La munte, în primele ore ale zilei, regimul termic va fi mai ridicat decât cel obişnuit în prima decadă a lunii iulie, fiind caracterizat de temperaturi maxime în medie între 23 şi 26 de grade şi minime între 13 şi 16 grade.

Prognoza meteo 12 iulie - în București

  • În București, prognoza meteo 12 iulie anunță că vremea se va menține frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.
  • Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 14...16 grade, după cum arată prognoza meteo 12 iulie.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net