Prognoza meteo 11 martie: Înnorări și ploi în toată ţara

Ultima actualizare:
Nici astăzi nu scăpăm de ploi și vreme mohorâtă
Nici astăzi nu scăpăm de ploi și vreme mohorâtă

Potrivit datelor din prognoza meteo 11 martie, vineri cerul va fi noros, va ploua și vântul va avea unele intensificări. Temperatura maximă nu va mai depăsi 11 grade. Minima termică va fi de 6...7 grade. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Vineri maxima termică se va situa sub normalul acestei perioade. Cerul va fi noros, va ploua slab până pe la prânz și vântul va fi activ. Vântul va avea intensificări, la munte va viscoli ninsoarea, iar maximele termice se vor situa între 9 și 10 grade.

Următoarele două zile se anunță la fel de mohorâte ca cea de vineri
Următoarele două zile se anunță la fel de mohorâte ca cea de vineri
  • Potrivit meteorologilor, vineri cerul va fi noros, va ploua și vântul va avea unele intensificări. Temperatura maximă nu va mai depăsi 11 grade. Minima termică va fi de 6...7 grade. Vineri maxima termică se va situa sub normalul acestei perioade. Cerul va fi noros, va ploua slab până pe la prânz și vântul va fi activ.
  • În nordul Transilvaniei și în Maramureș maximele sunt în scădere față de ieri și se opresc la 9-10 grade, iar noaptea ne aduce valori de 2, 3 grade. În vestul țării găsim mulți nori; câteva ploi, îndeosebi la începutul zilei și vânt cu intensificări. Temperaturile scad și aici, dar chiar și așa se vor situa peste mediile perioadei: dupa prânz vom avea 10-11 grade.
  • În centrul României temperaturile scad, apar precipitații pe zone vaste, iar la munte se anunță ninsori și strat nou de zăpadă. Vremea urâtă se anunță și în ținuturile sudice. Vântul va fi activ, iar peste nopte vor cadea precipitații mixte. După cele 12-13 grade de ieri, astăzi maximele se vor opri la 10-11 grade.
  • La munte, vineri temperaturile mai scad puțin; apar ploi, din loc în loc, iar vântul mai are unele porniri la altitudini mari, potrivit datelor din prognoza meteo 11 martie. Va ninge pe zone vaste în Carpați Orientali și în Munții Apuseni și local în celelalte masive. Vântul ar mai putea să depășească viteze de 70 km/h și va viscoli ninsoarea, în special în zona crestelor.

Prognoza meteo 11 martie – în București

  • În București, prognoza meteo anunță că norii se îndesesc și va ploua; vântul se domolește, dar temperatura va rămâne la aceleași valori. Vom avea cel mult 10 grade, dar și această valoare este peste cea normal.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Următoarele două zile se anunță la fel de mohorâte ca cea de vinerifoto: Click!
Următoarele două zile se anunță la fel de mohorâte ca cea de vinerifoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net