Prognoza meteo 11 iulie: Vremea va fi în general însorită

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 11 iulie anunță că temperaturile sunt în creștere
Prognoza meteo 11 iulie anunță că temperaturile sunt în creștere

Prognoza meteo 11 iulie estimează că vremea va fi frumoasă mai ales în zonele de sud și sud-est ale țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. În București se va menține apropiată de regimul termic normal, dar precipitațiile vor fi reduse.

Sâmbătă vremea va fi însorită. Prognoza meteo 11 iulie anunță că sudul țării, mai ales în județele Constanța și Tulcea cerul va senin, doar spre seară vor apărea câțiva nori trecători. Temperaturile maxime, în creștere față de ziua precedentă, se vor încadra între 22 și 29 de grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile aduce vreme caldă cu mult soare
Prognoza meteo pentru următoarele două zile aduce vreme caldă cu mult soare
  • Prognoza meteo 11 iulie anunță că vremea va fi frumoasă. Cerul va fi mai mult senin ziua, apoi va deveni variabil.
  • Vântul va sufla slab și moderat, potrivit datelor din prognoza meteo 11 iulie, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în nord-estul și în sud-vestul țării, precum și la munte.
  • Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 29 de grade, iar cele minime se vor încadra între 7…8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 14…15 de grade pe litoral, potrivit datelor din prognoza meteo 11 iulie.
  • Canicula dispare din sudul României, unde sâmbătă racirea va fi accentuată. Temperaturile scad cu 10 grade și va ploua în reprize, potrivit datelor din prognoza meteo 11 iulie.
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 11 iulie, la munte, valorile termice scad, iar vremea va fi instabilă în masivele sudice și în cele estice. Vor fi averse, fenomene electrice, vântul va lua aspect de vijelie și probabil va fi și grindină. Izolat se vor acumula 15L/mp.
  • Pe litoral, norii vor fi numeroși așa că va ploua în reprize. Vor fi averse, fenomene electrice, iar vântul va crește în intensitate. Pe plajă vor fi 26-27 de grade iar apa mării va avea 23-24, după cum arată prognoza meteo 11 iulie.

Prognoza meteo 11 iulie – în București

  • În București, prognoza meteo 11 iulie anunță că vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor față de ziua precedentă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.
  • Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade, mai scăzută în zona periferică, spre 14 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 11 iulie.
  • Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net