Prognoza meteo 10 iulie: Instabilitate atmosferică și temperaturi maxime de 30 de grade

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 10 iulie anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termic
Prognoza meteo 10 iulie anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termic

Ziua de 10 iulie anunță în regiunile estice și sud-estice, precum și în zona Carpaților Orientali și Meridionali, vor fi înnorări. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. Vremea este închisă în jumătatea de est a țării.

Potrivit datelor din prognoza meteo 10 iulie, cerul va fi variabil și doar cu totul izolat vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 30 de grade, iar cele minime se vor încadra între 7 și 16 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se va menține în limite normale
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se va menține în limite normale
  • Prognoza meteo 10 iulie anunță că valorile termice vor marca o scădere și în regiunile sudice și estice, astfel că, la scara întregii țări, vor fi apropiate de cele climatologic specifice acestei perioade.
  • În jumătatea de sud-est a țării, potrivit datelor din prognoza meteo 10 iulie, mai ales pe parcursul zilei cerul va avea înnorări temporar accentuate și pe arii restrânse se vor semnala averse și descărcări electrice.
  • Izolat vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploi de scurtă durată se vor semnala doar izolat, la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în cursul zilei, potrivit datelor din prognoza meteo 10 iulie.
  • Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade în Maramureș și în jurul a 30 de grade în Oltenia, iar cele minime se vor situa între 7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 28 de grade pe litoral, după cum arată datele din prognoza meteo 10 iulie.
  • După cum arată prognoza meteo 10 iulie, la munte se va răci în masivele sudice și în cele estice, iar aversele apar mai ales în Carpații Meridionali și în Carpații Orientali.
  • La malul mării, potrivit datelor din prognoza meteo 10 iulie, se răcește. Temperaturile scad în toate stațiunile, vor fi averse însoțite de fulgere și de vânt mai intens, dar vremea va începe să se îndrepte pe înserat și mai ales noaptea.

Prognoza meteo 10 iulie – în București

  • În București, prognoza meteo 10 iulie anunță că valorile termice vor marca o scădere semnificativă față de ziua precedentă, astfel că maxima va fi de 27…28 de grade.
  • Prognoza meteo 10 iulie relevă faptul că cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales în cursul zilei când se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă va fi de 15…17 grade.
  • Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net