Prognoza meteo 10 ianuarie: Vremea se răcește în continuare

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 10 ianuarie anunță că vremea se va menține mohorâtă
Prognoza meteo 10 ianuarie anunță că vremea se va menține mohorâtă

Prognoza meteo 10 ianuarie anunță că duminică vremea se mai răcorește puțin și, în București se vor înregistra 4 grade. Se mai anunță unele înnorări, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Duminică vremea se va ameliora sub aspectul temperaturilor, iar valorile termice vor scădea uşor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Temperaturile maxime vor fi în scădere față de ziua precedent și se vor încadra între 3 și 8 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi capricioasă
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi capricioasă
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 10 ianuarie, vremea se va răci în toate regiunile, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice acestei perioade.
  • Astfel, conform datelor din prognoza meteo 10 ianuarie, maximele termice vor pleca de la 5 grade în Maramureș și estul Transilvaniei și 8 grade în Lunca Dunării.
  • Norii se extind în vestul, centrul şi nordul ţării, unde va ploua pe arii relativ extinse, iar în zonele montane se vor semnala precipitaţii mixte conform datelor din prognoza meteo 10 ianuarie.
  • În restul teritoriului cerul va fi variabil și abia noaptea se înnorează și ploua izolat. Vântul va prezenta intensificări trecător şi izolat, iar pe crestele montane va
  • În nordul, centrul, nord-estul țării și la munte, vor fi înnorări temporare și, mai ales în prima parte a intervalului, vor mai fi averse locale, conform datelor din prognoza meteo 10 ianuarie.    
  • Instabilitatea atmosferică se va accentua spre seară și noaptea în Muntenia și Dobrogea, unde pe arii relativ extinse vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice si izolat va cădea grindină, conform datelor din prognoza meteo 10 ianuarie.
  • În celelalte regiuni, precipitații se vor semnala doar pe arii restrânse. Vântul va avea intensificări temporare în cea mai mare parte a țării, iar în timpul fenomenelor asociate instabilității atmosferice trecător poate lua aspect de vijelie, după cum arată prognoza meteo 10 ianuarie.
  • Prognoza meteo 10 ianuarie anunță că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade în Ardeal și 8 grade în Baragan și în vestul Dobrogei, iar cele minime se vor încadra, în general, între -1 și 4 grade.
  • Prognoza meteo 10 ianuarie anunță că duminică apar precipitații mai ales în masivele din vestul și nordul țării. Vor fi ploi sau lapovițe, iar în zonele înalte va ninge.

Prognoza meteo 10 ianuarie - în București

  • În București, prognoza meteo 10 ianuarie anunță o atmosferă cam mohorâtă, cu ceață și posibil burniță la începutul zilei. Temperatura, mai ridicată decât ar fi normal la această dată, se va situa în jurul valorii de 6 grade.
  • Cerul va fi variabil, cu înnorări în special în partea a doua a intervalului, când probabilitatea de precipitații va fi în creştere. Vântul va sufla în general moderat, după cum arată prognoza meteo 10 ianuarie.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi capricioasăfoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi capricioasăfoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net