Prognoza meteo 1 martie: Prima zi de primăvară vine cu vreme frumoasă

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 1 martie aduce vreme însorită
Prognoza meteo 1 martie aduce vreme însorită

Prognoza meteo 1 martie anunță că vremea va fi caldă, deși temperaturile vor scădea puțin față de ziua precedentă. Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. În București cerul va fi puțin înnorat în prima parte a zilei, dar la amiază temperaturile vor atinge 12 grade. Prima zi de primăvară este cât se poate de plăcută, o zi perfectă pentru o ieșire cu prietenii ori familia!

Sâmbătă vom avea parte de o mică scădere de temperatură. Prognoza meteo 1 martie anunță că în prima parte a zilei, în majoritatea regiunilor pe cer se vor zări nori, iar spre seară, își vor face apariția și câțiva stropi de ploaie. Vântul va avea unele intensificări, mai ales în zonele intracarpatice. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 8 grade în sud şi între 15 grade în celeleate regiuni.

 

  • Duminică, deşi temperaturile scad puţin, mai ales în nord-vestul şi sud-estul ţării, tot caldă rămâne vremea pentru început de martie, astfel încât maximele termice ale zilei se vor situa între 7 grade pe litoral şi 15 grade în sudul extrem al ţării, iar cele minime vor fi cuprinse intre -1 si 6 grade. Peste zi norii se adună tot mai mulţi şi către seara în jumătatea de nord-vest a teritoriului îşi fac apariţia la nivel local şi ploile, în timp ce la munte, pe crestele înalte se vor semnala precipitații pe spații relativ extinse în Carpații Occidentali, local în Carpații Meridionali și pe arii mai restrânse în Carpații Orientali.
  • Prognoza meteo 1 martie anunță că acestea vor fi sub forma de ploaie, iar pe creste lapovita si ninsoare. În vestul, centrul și nordul țării cerul va fi mai mult noros și local va ploua slab. Înnorarile vor fi temporare, iar ploi slabe sau burnita vor fi prezente pe arii restrânse în Oltenia și izolat în rest. Vântul va sufla slab până la moderat. Mai ales noaptea, în zonele joase din sud și est, se va semnala ceațăa. În restul teritoriului însă, doar izolat apar câteva ploi slabe sau burniţe, asociate mai ales cu ceaţă prezentă pe alocuri.

Prognoza meteo 1 martie - în București

În prima parte a zilei de duminică încă sunt nori şi, posibil, câţiva stropi de ploaie sau o burniţă trecătoare. Dar îşi face loc şi soarele şi temperatura atinge la amiaza aproximativ 12 grade, vremea tot caldă va fi aşadar.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Prognoza meteo aduce vreme caldă la început de săptămână
Prognoza meteo aduce vreme caldă la început de săptămână

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net