Patru zile de ploi în aversă. Doar pe Litoral va fi senin

Ultima actualizare:

Vreme capricioasă, în această lună. Se încălzeşte, dar nu scăpăm de ploi. Meteorologii ANM prognozează pentru următoarele zile instabilitate atmosferică.

Marţi şi miercuri, ploile în averse se vor semnala în vestul, nordul şi centrul ţării, unde temperaturile nu vor fi mai mari de 24 -26 de grade. În sud, vor fi până la 26 -33 de grade şi câţiva nori. Joi, precipitaţiile ajung şi în Muntenia şi Dobrogea, dar temperaturile se vor menţine ridicate, 27 -33 de grade.

Specialiştii britanici au făcut o prognoză până la sfârşitul lunii august. Aceştia spun că probabilitatea de apariţie a averselor va fi mai ridicată în perioadele 15 -19 august, apoi între 22 şi 25 august, iar în celelalte zile sunt posibile ploi slabe izolate. După 21 august, temperaturile vor coborî cu circa 6 grade, de la 32 de grade, la 26 de grade.

Pe Litoral, vor predomina zilele frumoase, lipsite de ploi, cu o probabilitate pentru averse în perioada 17 -18 august. Până la sfârşitul lunii, temperaturile la malul mării vor fi între 28 şi 32 de grade.

Şi în Capitală se va încălzi, de la o zi la alta, până la 34 de grade în zilele de 21 şi 22 august, după care valorile vor coborî uşor, la 28 de grade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net