Luni e vară în toată regula!

Ultima actualizare:

    Bucureştenii s-au bucurat ieri  de soare, maxima înregistrată  fiind de 29 de grade CelsiusFoto: David Muntean
Bucureştenii s-au bucurat ieri de soare, maxima înregistrată fiind de 29 de grade CelsiusFoto: David Muntean

Vara nu mai are răbdare şi tot încearcă să-şi grăbească venirea. Duminică (17 aprilie), am avut temperaturi de 30 de grade Celsius, iar luni (18 aprilie) vor fi chiar şi 32. De mâine, însă, se răceşte, iar maximele ajung la valori normale pentru această perioadă.

32 de grade Celsius se vor înregistra astăzi în sudul extrem al ţării! Adică, o maximă specifică lunii iunie. E clar că vara forţează startul, iar noi o întâmpinăm cu braţele deschise, deşi ne aflăm abia în luna aprilie. Aşa se face că duminică parcurile, locurile de picnic şi pădurile au fost luate cu asalt de românii dornici să-şi petreacă timpul liber în mijlocul naturii. Printre ei, şi vedetele, care nu s-au lăsat mai prejos şi au ieşit la aer curat şi la iarbă verde.Meteorologii spun că ziua de astăzi va fi cea mai călduroasă de până acum, maxima zilei ajungând chiar şi la 32 de grade Celsius. „Vremea, însă, va deveni instabilă spre seară, atunci când, în nordul ţării, e foarte posibil să plouă. Tot aici vom avea şi descărcări electrice”, a declarat duminica Maria Tomescu, de la Administraţia Naţională de Meteorologie.De asemenea, în prima jumătate a acestei săptămâni, vremea va fi schimbătoare, cu intervale de instabilitate atmosferică mai accentuată. Vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. În acelaşi timp, se va răci accentuat, iar temperaturi de peste 20 de grade vor mai fi doar prin sud.

Începem săptămâna cu maxime de până la 32 de grade Celsius
Începem săptămâna cu maxime de până la 32 de grade Celsius

 „Suntem la picnic în Muzeul Satului!”, a scris, duminică, pe contul său de Facebook, Dana Rogoz, aflată alături de soţul şi de fiul său

Andreea Mantea şi băieţelul ei, David, care luna viitoare împlineşte un an, s-au pozat lângă liliacul din propria curte. „Noi vrem să ne lăudăm cu liliacul şi să vă dorim un weekend minunat!”, a spus ea.

Andreea Bănică a savurat, duminică, o vată de zahăr pe băţ, în Herăstrău. Blonda se afla într-o pauză de la repetiţiile pentru concertul pe care l-a susţinut duminică seară în Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net