De marți, scăpăm de ger, iar maximele vor ajunge până la 10°C

Ultima actualizare:

    Vremea se va încălzi de la o zi la alta
Vremea se va încălzi de la o zi la alta

Veste bună de la meteorologi pentru următoarele două săptămâni. Scăpăm de ger, temperaturile începând să crească treptat. Astfel, valorile termice din timpul zilei urmează să fie pozitive în majoritatea regiunilor.

În ceea ce privește precipitațiile, acestea vor fi, în general, mixte și de slabă intensitate și vor cădea, îndeosebi, în primele zile ale intervalului. Apoi, se așteaptă din nou precipitații, după 1 fe­­bruarie. Așadar, în Banat și Crișana, maximele vor ajunge, în 28 ianuarie, și la 9-10 grade Celsius.

Apoi, se răcește ușor. În Transilvania, se va ajunge la maxime de 7 grade, în 28 ianuarie, după care se va răci ușor, iar între 1 și 6 februarie, se așteaptă precipitații și polei. În Maramureș, maximele vor ajunge la 6 grade, în 28 ianuarie. Apoi, temperaturile scad din nou, dar vor rămâne pozitive peste zi.

În a doua săptămână, sunt posibile precipitații. În Moldova, maxima va ajunge până la 9 grade, în 28 ianuarie. Ca și în restul zonelor, urmează o răcire, dar maximele rămân pozitive. În Dobrogea, se prognozează maxime de 7 grade, în aceste zile. În perioada 29 ianuarie – 7 februarie, atât ziua, cât și noaptea temperaturile vor fi pozitive. În Muntenia, valorile maxime vor urca până la 8 grade, în următoarele zile. Se așteaptă ploi spre sfârșitul săptămânii viitoare și, din nou, în intervalul 3-5 februarie. În Oltenia, maxima va fi de până la 8 grade, în 28 și 29 ianuarie. Apoi, deși vremea se va răci ușor, maximele vor rămâne pozitive.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net