Atenție: ploi în aproape toată ţara şi risc de inundaţii!

Ultima actualizare:

    Ploile vor putea da peste cap şi traficul auto
Ploile vor putea da peste cap şi traficul auto

Din această noapte şi până mâine după-amiază ( februarie), ploile se vor extinde în aproape toată ţara, iar autorităţile au transmis o avertizare cod galben de inundaţii pe râuri din opt judeţe, valabilă până luni dimineaţa (2 februarie).

„Începând din a doua parte a nopţii de sâmbătă spre duminică şi în cursul zilei de duminică (1 februarie), se vor semnala precipitaţii, mai ales ploi, îndeosebi în jumătatea de sud a ţării, unde cantităţile de apă vor depăşi, local 10-15 l/mp, iar în Dobrogea şi sud-estul Munteniei, izolat 25 - 30 l/mp”, transmite Administraţia Naţională de Meteorologie, citată de Mediafax. La munte va ninge, în special în Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali.

În aceste condiţii, avertizarea cod galben de inundaţii a fost prelungită până luni dimineaţă, pe râuri din judeţele Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu, Ilfov, Buzău, Brăila, Constanţa şi Tulcea, ca urmare a creşterilor de debite şi niveluri în bazinele hidrografice Neajlov, Sabar, Călmăţui şi pe râurile mici din Dobrogea.  

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net