Violatorii români de la Guidonia, condamnaţi la 16 ani

Ultima actualizare:

Cei 4 români vor petrece 16 ani în puşcăriile italiene şi sunt obligaţi să plătească daune în valoare de 55.000 de euro dintre care 30.000 italiencei. Cristian Coadă, Mirel Humă, şi fraţii Lucian şi Ciprian Trincă, cu vârste cuprinse între 20 şi 23 de ani, au fost găsiţi vinovaţi pentru infracţiunile de viol în grup, lipsire de libertate, vătămare corporală gravă şi tâlhărie. În prima zi de audieri, cei patru şi-au cerut scuze în faţa instanţei pentru fapta lor.

”N-am fost conştienţi de ceea ce am făcut pentru că eram beţi”.

În privinţa celorlalţi doi români, Ionuţ Anton Barbu (30 de ani) şi Mugurel Goia (22 de ani), consideraţi complici şi acuzaţi de adăpostirea şi de ajutorul dat celor 4 agresori, avocatul lor, Giancarlo Germani a cerut judecarea în instanţă fiind convins de nevinovăţia tinerilor.

Data procesului a fost fixată pentru 22 iunie 2010 la Tribunalul din Tivoli. Avocatul italian le oferă gratis consultanţă românilor. După ce au fost eliberaţi din închisoare, au intrat în arest la domiciliu, fiind transferaţi într-un refugiu secret din nordul Italiei, o cameră friguroasă şi urâtă, într-un apartament fără ferestre, timp de 6 luni.

Citeşte pe Adevarul.it declaraţiile avocatului  Giancarlo Germani în legătură cu procesul românilor

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net