Trei ani la puşcărie pentru petrecerile cu băieţei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Proxenetul care îl "alimenta" cu minori pe "frizerul vedetelor", Marian Dârţă, dar şi alte vedete autohtone, a fost condamnat la trei ani şi şase luni de detenţie şi interzicerea unor drepturi. Mişu Neculae, zis "Mişeta", de 42 de ani, oferea tineri de la centrele de plasament pentru petrecerile gay din Capitală.

Magistraţii Judecătoriei Sector 3 l-au condamnat pe Neculae Mihai la trei ani închisoare şi 2 ani interzicerea drepturilor pentru pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor şi un an şi 6 luni închisoare pentru corupţie sexuală.

Cunsocut sub numele de "Mişeta", proxenetul oferea tineri şi minori de la centrele de plasament pentru petrecerile gay din Bucureşti.

În scandal a fost implicat şi Marian Dârţă, "frizerul vedetelor" fiind filmat în timpul unei petreceri la care au fost prezenţi mai mulţi tineri aduşi de "Mişeta".

Cei doi băieţi erau printre preferaţii pedofilului

Victimele reţelei de pedofilie erau tineri proveniţi din familii sărace, internaţi în centre. Ei părăseau locaţiile respective fiind amăgiţi cu diverse aparaturi electronice, cosmetice, dulciuri şi bani.

"Mişeta" a fost angajat al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Sector 3 iar când a rămas fără "job" a înfiinţat o asociaţie non-profit prin intermediul căreia organiza tot felul de petreceri pentru băieţii din centrul de minori.

În schimbul unor cadouri sau a unor sume modice, după caz, tinerii întreţineau raporturi sexuale, orale şi anale, cu personaje din lumea mondenă a Capitalei.

"Cărniţă proaspătă", era codul folosit de "Mişeta" când minorii erau duşi la petreceri în lumea mondenă.

Audiat în acest dosar,stilistul Marian Dârţă a negat că ar fi beneficiat de serviciile proxenetului de minori spunând că este bolnav şi nu poate practica astfel de relaţii.

"Am psoriazis, am corpul plin de răni de 20 de ani. Când mă dezbrac, mi-e milă să mă uit în oglindă", s-a apărat "frizerul vedetelor".

Citeşte şi:

A trimis o poză cu fiica ei goală unei reţele de pedofili

O italiancă îşi vindea fata pentru relaţii sexuale bunicului său

S-a dat drept elevă pentru a-l prinde pe soţul pedofil

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net