«Zilele Prieteniei» vor încinge plaja la Constanța

Ultima actualizare:

    Zilele Prieteniei la Constanța se vor desfășura între 15 și 16 augustfoto: ctcro.wordpress.com
Zilele Prieteniei la Constanța se vor desfășura între 15 și 16 augustfoto: ctcro.wordpress.com

„Zilele Prieteniei”, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din acest an, se termină cu o serie de concerte ținute pe plajă, în Constanța. Mai sunt numai patru zile până când turiștii din toată țara vor avea prilejul de a-și vedea artiștii preferați pe scena amplasată pe litoral.

„Zilele Prieteniei” se vor desfășura între 15 și 16 august pe cea mai mare plajă din Constanța, Plaja Modern. Fanii își vor putea asculta trupele favorite, care vor face atmosferă începând cu ora 16.00. Anul acesta vor fi prezente unele dintre cele mai cunoscute formații de muzică din România, care vor încinge scena și vor antrena publicul pe ritmuri vesele. Iată cine sunt artiștii care vor cânta la eveniment.

Fanii din Constanța care vor participa la „Zilele Prieteniei”, un eveniment organizat pe Plaja Modern, vor avea ocazia să vadă pe scenă trupe precum Vunk, Șuie Paparude, Zdob și Zdub, C.T.C., Coma, EMIL, ZOB, Vița de Vie și R.O.A. Muzica rock va răsuna în difuzoarele amplasate pe litoral și va face publicul să danseze și să cânte în tandem. Sâmbătă, 15 august, cei care vor urca pe scenă sunt Vița de Vie, Șuie Paparude, Coma, și EMIL. Duminică, 16 august, ultima zi a festivalului va fi marcată de trupe precum Zdob și Zdub, R.O.A., C.T.C și ZOB.

«Zilele Prieteniei» au trecut prin 10 orașe

Evenimentul muzical „Zilele Prieteniei ” se va sfârși la Constanța, acesta fiind cel de-al zecelea oraș „vizitat”. Artiștii invitați la festival au mai cântat în București, Iași, Cluj Napoca, Brașov, Galați, Arad, Alba Iulia, Ploiești și Craiova. Potrivit infomusic.ro, anul trecut evenimentul a adunat peste 150.000 de fani în numai cinci orașe din țară, unde au cântat 15 formații de muzică românească de calitate. Atât anul trecut, cât și anul acesta, accesul la eveniment este în totalitate gratuit. Persoane de toate vârstele se pot bucura de concertele organizate în țară. „Ziele Prieteniei” este un eveniment organizat de producătorul de bere, Bergenbier.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net