Vremea în Grecia în luna iulie 2015 – Prognoza de concediu

Ultima actualizare:

    Guvernul de la Atena ar urma să primească "imediat" 12,5 miliarde de euro pentru achitarea unor datoriifoto: walpappere.com
Guvernul de la Atena ar urma să primească "imediat" 12,5 miliarde de euro pentru achitarea unor datoriifoto: walpappere.com

Vremea în Grecia în luna iulie 2015. În ciuda problemelor financiare din zona elenă, o mulțime de turiști încearcă să profite de prețurile ceva mai mici, serviciile bune și vremea călduroasă din acea zonă.

Vremea în Grecia în luna iulie 2015. Spre bucuria tuturor turiștilor români care și-au făcut planuri pentru luna iulie în Grecia, vremea se anunță în general foarte călduroasă, fără fenomene meteo deosebite, numai bună pentru plajă.

Vremea în Grecia în luna iulie 2015 se anunță excelentă, la fel ca temperaturile apei mării, care se vor situa în jurul a 24 de grade Celsius, ideală pentru baie. Grecia aparține unei zone cu o climă blândă. În această zonă sunt 300 de zile pe an cu soare, iar ploile sunt foarte rare, cu atât mai puține pe timpul verii.

Vremea în Grecia în luna iulie 2015 – unde va ploua

Vremea în Grecia în luna iulie 2015 este unul dintre punctele forte care ajută la numărul mare de turiști care vin chiar în ciuda unei crize financiare. Lunile iulie și august reprezintă vârful de sezon pentru Grecia din punct de vedere al numărului de turiști. Cantiatea de precipitații este scăzută și are loc în general în zona muntoasă, însă turismul masiv este făcut în zonele litorale și în insule.

Vremea în Grecia în luna iulie 2015 – Santorini

Temperatura medie în Santorini pentru luna iulie este de 28 de grade Celsius, fiind o climă tipic mediteraneană, cu veri călduroase și uscate. Practic, în această zonă există doar două , anotimpuri.

În perioada iunie-octombrie, clima este potrivită pentru un sejur, apa are 24-25 de grade și temperaturile în timpul zilei sunt suportabile datorită vântului dominant în zonă.

Vremea în Grecia în luna iulie 2015 – Atena

Atena este una dintre destinațiile frecventate de turiști în luna iulie. Temperaturile sunt ridicate în capitala țării, cu maxime e 30 de grade Celsiusi și minime de 24. Temperaturi chiar mai fierbinți se găsesc în zona Creta, unde se ating foarte des 35 de grade, însă pe alocuri vor fi înnorări, ploi sporadice și descărcări electrice.

O altă insulă cu temperaturi însorite și distracție cât cuprinde este Rhodos. Aici temperaturile vor atinge 33-34 de grade Celsius și minime de 23.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net