Vrei şi animal, dar şi casă curată? Adoptă un căţeluş de la distanţă

Ultima actualizare:

    50 de câini  şi 30 de pisici  aşteaptă să fie adoptaţi
50 de câini şi 30 de pisici aşteaptă să fie adoptaţi

Îţi doreşti un animăluţ de companie, dar nu ai suficient spaţiu în locuinţă şi nici cu timpul liber nu stai prea bine? Îl poţi adopta de la distanţă! Cu 50 de lei, lunar, “înfiezi” chiar două sufleţele!

Pentru o contribuţie modică la hrana animăluţelor, oricine poate deveni stăpân adoptiv. Nu e necesar să aloci spaţiu din locuinţă pentru căţeluşul preferat şi nici nu vei mai duce grija plimbărilor zilnice. Altcineva se va ocupa de asta, în timp ce “părintele” adoptiv culege doar laurii.

simeon stalpnicul png

Primeşte zilnic poze şi filmuleţe cu animalul ales, îl poate vizita regulat sau îl poate lua la domiciliu, spre exemplu, pe perioada sărbătorilor. Ideea aparţine unei familii din comuna Gruiu, judeţul Călăraşi, care şi-a transformat casa în adăpost de animale. Zeci de căţei şi pisicuţe, toţi salvaţi de pe străzi şi din centrele de ecarisaj, pot fi adoptaţi de la distanţă, în orice capăt al lumii.

simeon stalpnicul png

“Refugiul nostru a ajuns la 50 de câini şi 30 de pisici. Animale bătrâne, bolnave, cu handicap, pui de câteva luni – am încercat să oferim o şansă celor care nu prea păreau să aibă una. Problema e că ne descurcăm greu cu atâtea animăluţe, salariile nu ne ajung, aşa că am vândut cam tot ce aveam prin casă pentru mâncarea lor. Am amanetat până şi verighetele şi le-am pierdut. Doar casa ne-a mai rămas. Soluţii nu sunt, aşa că adopţia de la distanţă chiar ar putea salva vieţi. Cu 50 de lei, poţi să asiguri un minimum de hrană pentru o pereche “căţel – pisică”. Omul vine la noi, alege animalul care îi place şi noi avem grijă de el”, ne-a explicat Gabriel Honceriu principiile pe care funcţionează adopţia de la distanţă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net