Vrei să te angajezi la stat? Iată posturile scoase la concurs!

Ultima actualizare:

    Pe internet au fost afişate mii de locuri  de muncă vacante pentru bugetari
Pe internet au fost afişate mii de locuri de muncă vacante pentru bugetari

Mulţi români râvnesc să se angajeze la stat. Slujba este sigură, programul este unul fix, iar weekend-urile şi zilele de sărbătoare sunt întotdeauna libere. Dacă îţi surâde ideea să devii bugetar, iată câteva posturi scoase la concurs!

Pe site-ul posturi.gov.ro, sunt mii de locuri de muncă vacante scoase la concurs de câteva zile. Joburile sunt fie de directori, şef serviciu, consilieri, economişti, dar şi pentru bucătari, paznici, şoferi sau spălătorese, atât în ministere, consilii judeţene, primării, direcţii, licee sau spitale. Indiferent pentru ce post te încadrezi, trebuie să dai examen. Click! îţi prezintă 34 de posturi, atât pentru cei cu studii superioare, cât şi pentru cei care au liceu. 

  • Auditor la Consiliul Judeţean Argeş - Se cer studii superioare în ştiinţe economice şi vechime de minimum 5 ani. Dosarele se depun până pe 15 aprilie, iar proba scrisă va avea loc pe 26 aprilie. Relaţii la 0374/112.726.
  • Şef serviciu la Ministerul Culturii - Postul e la Serviciul Artele Spectacolului şi Cinematografiei. Ai nevoie de studii universitare şi de vechime de cel puţin doi ani. Proba scrisă are loc pe 26 aprilie. Dosarele depun până pe 15 aprilie. Relaţii la: 0374/112.726.
  • Consilier IA la Ministerul Tineretului – Se cer studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă, vechime de cel puţin 3 ani. Dosarele se depun până pe 8 aprilie, iar proba scrisă este programată pentru 18 aprilie. Interviul are loc pe 21 aprilie.  
  • Pilot Şcoala Superioară de Aviaţie - Pentru a ocupa postul trebuie fi absolvit o şcoală de piloţi validă, să ai experienţă minimum doi ani, să fi efectuat cel puţin 400 ore de zbor, din care 200 ore zbor instrumental, operare PC şi să cunoşti limba engleză de aviaţie. Dosarele se depun până pe 8 aprilie. Pe 18 aprilie are loc proba de concurs. 
  • Şef birou la Casa de Pensii - Sunt scoase la concurs cinci posturi la diferite birouri din cadrul Casei de pensii sectoriale din Ministerul Apărării. Se cer studii superioare, în domeniul administraţiei publice, vechime  de cel puţin doi ani, să fi fost numiţi într-o funcţie publică din clasa I. Proba scrisă are loc pe 27 aprilie.  
  • Şofer la Primăria Popeşti-Leordeni - Sunt necesare studii medii cu diplomă de Bacalaureat, permis de conducere categoriile B, C, D, certificat de pregătire profesională. Proba scrisă are loc pe 20 aprilie, iar interviul pe 22 aprilie. 
  • Director general adjunct la DGASPC - Postul se află la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş. Se cer studii economice şi în domeniul administraţiei publice, vechime de minimum 3 ani. Informaţii la 0374/112.726.
  • Directori executivi la DJS - Direcţiile Judeţene de Statistică Constanţa, Giurgiu, Ialomiţa, Iaşi, Mehedinţi, Sibiu şi Suceava angajează şapte directori executivi. Se cer studii superioare, studii în domeniul administraţiei publice, management, vechime de minimum trei  ani. Proba scrisă are loc pe 28 aprilie.
  • 7 Expert debutant la Ministerul Finanţelor – Postul este la Autoritatea de certificare şi plată. Dosarele de înscriere se depun până pe 2 aprilie. Pe 7 aprilie va avea loc proba scrisă. Detalii la 021/319.97.59, interior 1214.

Ce oferte mai poţi găsi

  • Primăria sectorului 1 caută patru consilieri la diferite birouri. Se cer studii superioare, vechime de minimum un an pentru asistent sau minimum cinci ani pentru principal. Dosarele se depun până pe 18 aprilie, iar proba scrisă are loc pe 28 aprilie. Relaţii la 021/260.25.75.
  • La Ministerul Transporturilor sunt vacante trei posturi pentru funcții publice. Dosarele se depun până pe 2 aprilie, pe 7 aprilie are loc proba eliminatorie de limbă străină, iar de la ora 11.00, proba scrisă. Detalii la 0750.032.357.
  • Institutul Naţional de Hidrologie caută economist, hidrolog și hidrogeolog. Sunt 5 posturi vacante. Trebuie să ai studii de specialitate și vechime în domeniu între cinci și șapte ani. Dosarele se depun până pe 8 aprilie, proba scrisă are loc pe 18 aprilie, iar pe 20 aprilie e programat interviul.  
  • La Direcția de Sănătate Publică Bucureşti se caută un consilier juridic. Se cer studii universitare în domeniul științelor juridice,  vechime în specialitate de minimum nouă ani. Proba scrisă are loc pe 25 aprilie. Relaţii la 021/252.79.78.
  • Teatrul „Sică Alexandrescu”  din Braşov angajează muncitor. Se cer studii medii, vechie de minimum șase ani, permis de conducere, cunoştinţe pentru deservire centrală termică. Dosarele se depun până pe 8 aprilie, iar proba scrisă are loc pe 18 aprilie. Detalii la teatru.          
  • Liceul Pedagogic din Beiuş caută un bucătar calificat. Dosarele se depun până pe 11 aprilie. Proba scrisă are loc pe 12 aprilie, ora 9.00, interviul e la ora 11.00, iar proba practică la ora 12.00.  Detalii la liceu. 
  • Spitalul din Urlaţi angajează spălătoreasă. Se cer studii gimnaziale și o vechime de 6 luni. Proba scrisă e pe 18 aprilie, ora 10.00, iar interviul la ora 14.00. Relaţii la 0244/272.527.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
tiff cluj gala deschidere
astrazeneca jpeg
bookkeeping 615384 1280 jpg
hol spital jpeg
eurovision jpg
Dealul Sanpetru din Hunedoara  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (57) jpg
Heatwave (1) 1712718758115 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net