Vodafone duce conținutul TV oriunde odată cu lansarea 4GTV+ și a unui parteneriat cu Netflix

Ultima actualizare:

    Ravinder Takkar, CEO Vodafone România (stânga) și Chris Whiteley, VP Business Development, EMEA at Netflix
Ravinder Takkar, CEO Vodafone România (stânga) și Chris Whiteley, VP Business Development, EMEA at Netflix

Operatorul de telefonie Vodafone se adaptează nevoilor abonaților săi care petrec milioane de ore lunar urmărind conținut video pe mobil. Compania a lansat serviciul 4GTV+, care asigură utilizatorilor acces la o serie largă de programe TV, precum și la filmele și serialele Netflix, cea mai mare rețea de televiziune prin internet din lume.

Clienții Vodafone i-au inspirat pe reprezentanții companiei de telecom să-și extindă oferta de servicii cu conținut TV. Utilizatorii rețelei petrec 21 de milioane de ore lunar urmărind conținut video direct pe telefonul mobil. Se estimează că timpul petrecut de abonați accesând fișiere video de pe mobil va crește atât de mult, încât va depăși timpul petrecut navigând pe internet. Astfel stând lucrurile, Vodafone a decis să lanseze serviciul de streaming video și de muzică 4GTV+. Acesta asigură abonaților acces la o serie de canale TV, care acoperă toate tipurile de conținut, de la știri la divertisment, local și internațional. Serviciul include și 36 de milioane de melodii oferite prin Zonga, precum și producții de succes în toată lumea semnate de parteneri importanți precum Disney.

Vodafone a semnat și un parteneriat exclusiv cu Netflix, cea mai mare rețea de televiziune prin internet, în urma căruia abonații vor avea acces la producțiile TV oferite de furnizorul american. Serviciul 4GTV+ este disponibil începând cu data de 3 octombrie pe smartphone-uri și tablete pentru toți clienții Vodafone România. Conținutul integral oferit prin aplicația 4GTV+, inclusiv producțiile Netflix, este disponibil pentru clienții care au abonamente Red 19 (19 euro/lună) sau mai mari. Aplicația 4GTV+ se poate descărca din App Store și Google Play. În primele trei luni de utilizare, abonații vor beneficia de gratuitate la oferta de programe Netflix.

Ce poți să faci în 4GTV+

Utilizatorii aplicației 4GTV+ pot urmări emisiuni live oferite de canalele TV aflate în oferta Vodafone. Cu ajutorul funcției „Repornire și derulare înapoi”, abonații pot pune pauză și să reia vizionarea mai târziu, din locul în care au întrerupt-o. Folosind funcția „Catch-up”, utilizatorii pot vedea emisiuni pe care le-au ratat, însă nu mai târziu de 72 de ore de la difuzarea lor. Conținutul de pe telefon poate fi transferat către ecranul televizorului în momentul în care utilizatorii doresc să-și folosească mobilul pentru apeluri telefonice. În tot acest timp, vizionarea nu se întrerupe. Utilizatorii mai beneficiază și de continuitatea sesiunii de vizionare, opțiune prin care pot întrerupe vizionarea și apoi relua oricând exact de la momentul întreruperii.

Președintele Vodafone România, Ravinder Takkar, spune că operatorul telecom e pregătit să le ofere abonaților serviciile pe care aceștia le cer
Președintele Vodafone România, Ravinder Takkar, spune că operatorul telecom e pregătit să le ofere abonaților serviciile pe care aceștia le cer

„După lansarea Supernet 4G+, rețeaua care permite numeroase dezvoltări în viitor și care aduce inovație în experiența clientului, astăzi anunțăm serviciul 4GTV+, prin care clienții noștri vor putea să consume conținut personalizat oricând și oriunde. 4GTV+ oferă acces la cel mai relevant conținut local și global într-un mod inovator și intuitiv”, a declarat Ravinder Takkar, Președinte și CEO Vodafone România.

Material susținut de Vodafone.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net