A venit de la 2.000 km ca să se arunce în faţa trenului

Ultima actualizare:
Cătălin spera să-şi ia iubita în Anglia
Cătălin spera să-şi ia iubita în Anglia

Cătălin a muncit din greu în Anglia ca să-i asigure iubitei rămase în ţară un viitor cât mai frumos. Acum, când s-a întors să o ia şi pe ea în străinătate, a găsit-o pe Ramona în braţele altui bărbat. Şocul a fost prea mare pentru tânărul de 32 de ani. S-a aruncat în faţa trenului.

Cătălin Prăpuceanu avea 32 de ani şi lucra de ani buni în Anglia. Acasă, la Târgu-Cărbuneşti, lăsase familia, dar şi pe iubita lui, cu care era împreună de mai bine de nouă ani. Cătălin îi trimitea regulat bani Ramonei. Fata este asistentă medicală şi îi promisese iubitului că va merge şi ea în Anglia, ca să se căsătorească. Cătălin s-a întors în ţară în urmă cu doar câteva zile. Voia să o ia şi pe Ramona, 26 de ani, cu el, în Anglia, unde visa să îşi facă un viitor mai bun împreună. Ajuns la Cărbuneşti, bărbatul a aflat cu stupoare că Ramona se iubea cu altcineva.

Unii dintre cunoscuţii cuplului spun chiar că bărbatul şi-ar fi prins iubita cu noul amorez. Cătălin şi Ramona s-au certat, fata a sunat la poliţie, dar nu a depus nici o plângere. Se pare că Prăpuceanu nu a reuşit să accepte că aceea pe care el o şi vedea soţia lui se iubea cu altcineva. Miercuri noaptea, trist, dezamăgit şi rănit de cea pe care o iubea, Cătălin a sărit în faţa unui tren care trecea prin oraşul Cărbuneşti. Impactul i-a fost fatal, iar trupul împrăştiat pe zeci de metri. A decedat pe loc.

Familia tânărului o învinovăţeşte pe fata alături de care Cătălin Prăpuceanu şi-a petrecut mai bine de nouă ani din viaţă. Apropiaţii tânărului sunt convinşi că Ramona l-a părăsit pentru că noul ei iubit are mulţi bani. „Păcat că moare un băiat bun din cauza unei paraşute”, a scris un coleg al tânărului pe Facebook. 

O verişoară a bărbatului a atacat-o în mediul virtual pe fosta iubită: „L-ai adus în stare de a-şi pierde cumpătul, să se arunce în faţa trenului. Să te fereşti din calea mea, eşti cauza morţii vărului meu... el a uitat de familia lui pentru una ca tine!”. 


    Cătălin spera să-şi ia iubita în Anglia
Cătălin spera să-şi ia iubita în Anglia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
maratonist 1 jpg
schitul moara vlasiei facebook jpg
Autobuz STB Facebook Nicușor Dan jpg
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net