Vânaţi de poliţişti, prinşi de ciobani

Ultima actualizare:

    Petru Alexandru Costin a ajuns din nou după gratiiFOTO: Obiectiv Vocea Brăilei
Petru Alexandru Costin a ajuns din nou după gratiiFOTO: Obiectiv Vocea Brăilei

S-au bucurat de libertate doar două săptămâni! Doi dintre minorii evadaţi de la Penitenciarul din Brăila au fost prinşi şi au ajuns din nou în spatele gratiilor. Poliţiştii cred că nu va trece mult timp până când cel de-al treilea tânăr se va preda. ”Sunt înfometaţi. Au mâncat doar corcoduşe şi roşii!”

Sute de poliţişti din Brăila erau, de două săptămâni, pe urmele celor trei fugari de la Penitenciarul pentru Minori Tichileşti, însă filtrele lor nu au dat nici un rezultat. 

Andrei-Constantin Adam
Andrei-Constantin Adam

Luni, însă, doi ciobani din comuna Râmnicelu i-au anunţat că au capturat unul dintre evadaţi şi le-au dat şi indicii despre locul în care se ascund ceilalţi doi: un lan de floarea-soarelui. Ciobanii i-au văzut pe cei trei deţinuţi în timp ce încercau să se ascundă. Se târau pe genunchi şi coate prin lanul de floarea-soarelui. Fără să stea prea mult pe gânduri, au pornit pe urmele lor şi au reuşit să-l prindă pe Andrei-Constantin Adam (17 ani). 

Ceilalţi doi s-au făcut nevăzuţi. Aşa că oamenii au anunţat poliţia, iar peste 200 de agenţi şi-au făcut imediat apariţia şi au periat întreaga zonă. Au reuşit şi ei să prindă un fugar, pe Petru Alexandru Costin (17 ani), însă cel de-al treilea tot le-a scăpat. 

Fugarii prinşi au povestit că şi-au petrecut zilele de libertate printre lanurile de porumb şi floarea soarelui din localităţile Gemenele şi Râmnicelu şi că s-au hrănit doar cu corcoduşe şi roşii. Poliţiştii cred că, în curând cel de-al treilea deţinut, Cantaragiu Bogdan Iulian (16 ani), se va preda pentru că a rămas singur şi este şi înfometat.  

Cei trei au fugit la 1 iulie, în timp ce se aflau la prăşit, împreună cu alţi deţinuţi 

Au profitat de un moment de neatenţie al gardienilor şi s-au făcut nevăzuţi. Andrei-Constantin Adam a fost închis pentru lipsire de libertate, iar Iulian-Bogdan Cantaragiu şi Petru Alexandru Costin au fost condamnaţi pentru tâlhărie la pedepse de până la trei ani. Acum, ei riscă să-şi adauge la pedepse o condamnare de 6 luni până la 3 ani de închisoare, pentru evadare.

Iulian-Bogdan Cantaragiu este căutat în continuare
Iulian-Bogdan Cantaragiu este căutat în continuare
image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net